Powermac G4 upgrade
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Powermac G4 upgrade

13.01.2011 | 18:12
Planiram kupiti powermac g4 i napraviti poveći upgrade pa me zanima kako naše tržište stoji sa djelovima za taj stroj.Posebice pci kartice sa dodacima.Jedan od većiz upgrateova koj planiram napraviti je staviti sonnarov encore 1.8 procesor ili newer technology 1.66 pa bi me zanimalo dal se ti djelovi mogu nabaviti kod nas ili bi ih ipak trebal uvoziti iz merike.Hvala.
Tema zaključana.
13.01.2011 | 19:05
Nema toga kod nas (procesorskih kartica nije niti bilo koliko se ja sjećam) ....

Ja sam svoje nadograđivao preko eBay-a (ebay.co.uk jeftinija je dostava od ebay.com jer ameri gnjave sa DHLom ili UPSom pa je sama dostava dosta skuplja)...
Tema zaključana.
13.01.2011 | 20:35
Nema toga kod nas, a uskoro toga neće biti nigdje, jer se to više ne proizvodi. Ali, još ima nešto na lageru... evo, baci oko i onda zapeglaj karticu. Šalju k nama, iznimno uslužan dućan....
eshop.macsales.com/Search/SearchPromo.cf...002&Ntt=BFCM2010
Tema zaključana.
13.01.2011 | 20:41
OWC još uvijek ima Sonnet CPU upgrade za 160 USD:
eshop.macsales.com/item/Sonnet%20Technology/SG41600/
Šalju u Hrvatsku provjereno, samo imaj na umu davanja pri uvozu.
Tema zaključana.
13.01.2011 | 22:06
preko eshop.macsales.com i mislil kupiti.samo mi se prvo bitno dočepati jednog dobro uščuvanog g4.
nisam dosad naručival ništa preko neta.kakva je procedura,koliko čekanje,na koj način se uopće računa carina i kako saznati kolika bi bila krajnja cijena sa dostavom?
za sam mac koliko vidjel treba od oko 400 kn do 2000.bar tako saznal preko njuškala.a kao što rekoh ta mašina mi sad otkad ju 2002 prvi puta vidjel.a i powerpc je.a odnekad želim powerpc
Tema zaključana.
13.01.2011 | 22:30
Za QS nikako dati preko 1000 kuna, a i to je nategnuto. Za ispod 3000 vec mozes dobiti polovnog Minija sa Intel procesorom.
Carine nemas na informaticke komponente, naplate ti 50tak kuna carinske troskove i PDV na cijenu+postarinu.
Tema zaključana.
13.01.2011 | 23:06
Riba je napisao:
Za QS nikako dati preko 1000 kuna, a i to je nategnuto. Za ispod 3000 vec mozes dobiti polovnog Minija sa Intel procesorom.
Carine nemas na informaticke komponente, naplate ti 50tak kuna carinske troskove i PDV na cijenu+postarinu.

super hvala.ima jedan lik tu u kvartu qs,ak se nevaram 933 i prodaje ga za nekih 400 kn sa tastaturom i mišem bez monitora ili mjenja za neki bolji mob pa budem videjl, možda mu uštekam blackberry curve za qs
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava