Problem s MacBookom
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Problem s MacBookom

17.01.2011 | 01:00
Dakle sve je počelo u srijedu tijekom pisanja texta, tipkovnica je samo prestala biti poslušna i počeli su se ispisivati neki znakovi,koji nemaju veze s HR tipkovnicom.
MB računalo imam od travnja 2010 g i s njime nikakvih problema nisam do sada imao jedino mogu reći preporod u odnosu na PC kojega koristim od 1993 a prije su bili C64 davne 83 i nakon toga Amiga 500 i 600, tako da nisam za računalom od jučer.Koristim ga normalno, čistim tipkovnicu godinama na isti način, nekakvih padova,sile ili slično nije bilo.
U četvrtak sam poslao u servis i tamo je od petka, nadam se da nije ništa strašno i da to dakako ulazi u jamstvo.

Zanima me samo da li je netko imao sličnih iskustava i kako se je to tada riješilo.
Hvala lijepo.
Tema zaključana.
17.01.2011 | 07:13
Prvi put čujem za ovakvo što.
Tema zaključana.
17.01.2011 | 10:34
Eto i prvi puta mora biti očito, samo zašto meni.
Tema zaključana.
17.01.2011 | 11:08
Taslo je napisao:
Eto i prvi puta mora biti očito, samo zašto meni.

Meni prvo pada na pamet da ti se možda tipkovnica prebacila na drugi jezik, Dvorak čak?
Tema zaključana.
17.01.2011 | 11:26
I ja bih se složio s ovim što Vanjuška kaže.
Možda ti se pri pokretanju određenog programa izabrana tipkovnica prebacila na drugi layout. To je nešto što pokretanje programa može inicirati. Nekog tekst editora, možda.
Tema zaključana.
17.01.2011 | 17:47
da... Kakvi se točno znakovi ispisuju (latinična slova, samo pobrkana, ili lat. slova s raznim akcentima, ili neko drugo pismo, ili neke kvake bez veze...) i da li pritisak na jednu te istu tipku uvijek prikazuje isti znak?
Tema zaključana.
18.01.2011 | 22:46
Hvala svima,u servisu su dijagnosticirai kvar tikovnice,naručena je i čekam da to zamijene i pošalju mi natrag.
Inače malo pohvale Apcom servisu,brzi,poslovni i vrlo korektni.Iskreno imao sam svakakva računala i tehniku do sada ali nikada do sada tako ljubazno i profesionalno osoblje nisam sreo.Mada je slabo i bilo posjeta servisima.

Hvala još jednom svima.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava