27 cinema display, macmini vs 27 imac i5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

27 cinema display, macmini vs 27 imac i5

08.02.2011 | 18:35
Ja se s Davorom slažem. Televizor ne može biti preveliki!! Kao što ni soba ne može biti premala za tako veliki televizor. LOL
42" je dno (dobro 40").
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
08.02.2011 | 19:18
@Zeevko - da, nažalost ukinuli su predivni 30", najbolji Apple monitor ikada! Tko je kupio - kupio je! Sada je ostao samo ovaj manji od 27" i to još glossy!
Tema zaključana.
08.02.2011 | 19:54
tnx na odgovoru, ja sam se nadao da ima neki manji primjereniji mom budžetu
Tema zaključana.
08.02.2011 | 20:11
dpasaric kaže:
@Zeevko - da, nažalost ukinuli su predivni 30", najbolji Apple monitor ikada! Tko je kupio - kupio je! Sada je ostao samo ovaj manji od 27" i to još glossy!

meni je od svega toga najretardiranije to što su ukinuli 24" cinemu. ova 30" će se vjerojatno opet vratit kada 27" bude premalo što sigurno hoće, ali 24" widescreen je baš sweetspot i nikad Stevi neću oprostit što ju je eliminiro!
Tema zaključana.
08.02.2011 | 20:14
john_st kaže:
dpasaric kaže:

meni je od svega toga najretardiranije to što su ukinuli 24" cinemu. ova 30" će se vjerojatno opet vratit kada 27" bude premalo što sigurno hoće, ali 24" widescreen je baš sweetspot i nikad Stevi neću oprostit što ju je eliminiro!

x

zato sam se ja kao apple laik nado da još postoji neka cinema 24 negdje u prodaji
Tema zaključana.
09.02.2011 | 00:45
LordShigi kaže:
Ma da super ekran, sta pol njih pokrepa. Lijepo ti uzmi Mac mini i neki 27" display recimo samsungov ili dellov. Ispast ce te jeftinije i bolje.

Slazem se sa njegovom lordovstinom. No moram napomenuti kako sam se ozbiljno primio projekta slaganja kvalitetnog Hackintosha, ali me zena zaj€bala i kupila iMaca 27", tako da moj komentar mozda nema dovoljno kredibiliteta...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Prijava