Mac laptopovi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mac laptopovi

04.02.2011 | 17:54
T-mobile i VIP nude 3 Applova laptopa(mac pro,white i air, a kak nemam iskustva s apple računalima može mi neko u kratko objasnit razliku u ova 3 laptopa( meni bi trebao laptop za odigrat nekakvu igru,prosurfat i radit u iMovie).Nisam gledao cijene pa me zanima koja je opcija kupovine bolja: kupit u T-mobilu ili VIP-u sa podatkovnim tarifama ili kupit samo laptop u trgovini?
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
04.02.2011 | 19:39
Air je više za nosit okolo, ultraportable kategorija koja bas i nije nesto za igre.
MacBook i MacBook Pro koje nudi T-Com su više-manje slični, uz razlike u dostupnim portovima i izradi (MB - plastika, MBP - aluminij).

Iskreno, ne znam da je iti jedan od njih baš nešto ekstra dobar za igranje, ali to opet ovisi o tome što igraš. U sve tri nabrojane serije laptopa ti je GeForce 320m, a ako hoćeš bolju moraš posegnut bar za 15" MacBook Pro-om u kojemu je GeForce 330m. Naravno, on je i nešto skuplji i nema ga u T-Com ponudi.
Tema zaključana.
12.02.2011 | 18:39
Ja bih preporučio macbook white (svejedno jeli u vipu ili t-comu, cijena je ista, više-manje...) Ako te igrice nisu iz 2011. ili novije, onda je mac white pravi pogodak, a što se iMoviea tiče, na sva tri jednako je dobar... onako generalno, ja mislim da je macbook white "Best buy".
Tema zaključana.
12.02.2011 | 18:40
p.s. kod mac whitea je problem malo s ogrebotinama itd., al to se sve da srediti, a ako se pazi na njega, ogrebotina neće ni biti.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava