MacBook vs MacBook Pro stari
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacBook vs MacBook Pro stari

22.03.2011 | 14:02
Poštovanje svima...

molio bih Vas iskustva sa terena vezano za razliku kod MacBooka i MacBook Proa starije verzije? Naime uzeo bih jedan od ova dva, bliži sam MAcBooku, ali me zanimaju i vaši komentari i mišljenja o ovoj dilemi. Dakle, najslabiji modeli, 13'' za "po doma" (video, audio, internet)...

hvala...

P.S. znate li firmu koja uzima rabljene laptope pod račun za novi MacBook(Pro)...?
Tema zaključana.
22.03.2011 | 14:35
Bok

ja trenutno posjedujem Macbook 4.1 2.1 GHz.
Kolko vidim po benchmarkovima svi modeli do i5 i i7 su tu negdje po performansama.

Mojoj zeni je savim dobar za pisanje tekstova, surfanje i muzuku. Ja ga tu i tamo pogonim za neki dizajnerski zadatak i odradi ga sasvim zadovoljavajuce.

Ako razmisljas o 13" modelu ja bi preporucio macbook.
Tema zaključana.
22.03.2011 | 23:45
Dakle, pitanje je cemu sluzi stroj. Ukoliko postoji nada ce Vam se pojaviti iole ozbiljniji projekat za posao napravit na stroju, svakako bih preporucio pro verziju. Imao sam i Macbook 4.1 i macbook Air, ali MB Pro je sasvim druga prica. Puuuno relaksiraniji rad, bilo sto da zelite njime potegnuti, pro ce uvijek biti prvi izbor.
Ukoliko zelite pojedinosti o nekim aplikacijama kako rade na pro-u slobodno pitajte .
Tema zaključana.
23.03.2011 | 09:02
taj dio mi je i nejasan...kada gledam karatkeristike oba računala ispada da pro ima samo u startu više rama (2 GB) i fire wire priključak...procesori isti, display, sve isto...stoga mi nije jasna ta izjava da je MacPro puno bolji? Po čemu?

što hoću reći, stari se još prodaju, ali samo u jačim verzijama, dakle nekih 9000kn...Mac Book je sada 7600kn, tako nešt, pa nisam siguran dali je MBP bolji za toliko koliko je skuplji?

hvala na odgovorima i pomoći...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava