MacBook i nedostatak podrzke za remote
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

MacBook i nedostatak podrzke za remote

27.03.2011 | 11:35
Pozdrav! Imam jedan mali problemcic naime moj MacBook nema IR-port pa nemogu koristit remote za prezentacije i ostale stvarcice pa me zanima postoji li nekakvo rijesenje da se to rijesi
Tema zaključana.
27.03.2011 | 12:00
ako imas iphone, mozda postoji nekakva aplikacija za to koja se povezuje preko bluetootha

ovdje imas popis nekih : mac.appstorm.net/roundups/iphone-roundup...rol-apps-for-iphone/
Tema zaključana.
27.03.2011 | 12:09
to za iphone znam ali ja nemam iphone pa trezim ovako neko rijesenje koje neukljucuje "pametne telefone"
Tema zaključana.
27.03.2011 | 12:58
Bilo koji Logitechov presentation remote radi super s Macom. Jasno, praktičnije ti je koristiti bluetooth uređaj jer ti ne treba ona USB điđa, ali i onaj njihov standardni wireless će ti isto raditi. Jedino što s njim zna blesaviti kad naizmjence koristiš trackpad i daljinac. Ali to prestaje kad ištekaš USB i ponovno ga uštekaš.
Tema zaključana.
27.03.2011 | 13:54
super budem probo
Tema zaključana.
27.03.2011 | 14:36
Trošim jeftilen Labtecov presenter i iako u dokumentaciji ne spominju Mac, radi out-of-the-box sa Keynoteom i OpenOffice Impressom. Mora se uštekati dongle.

U OO Impressu sam probao i standardni Logitechov presenter (isto ima dongle) i radio je.

Provjeri si ipak mob, jer su za neke mobitele napisali softver kojim možeš upravljati računalom (pa i prezentacijama). Iphoneovo spajanje sa Keynoteom impresivno izgleda, ali ako ti to ne treba - možeš se provući i sa drugim mobitelima
Tema zaključana.
27.03.2011 | 15:12
Mirkec01 kaže:
to za iphone znam ali ja nemam iphone pa trezim ovako neko rijesenje koje neukljucuje "pametne telefone"

Onda svakako preporučam:

Salling Clicker

Kupio sam ga dok je još bio 1.x verzija, i odonda mi je SVAKI upgrade bio besplatan. Čovjek je prva liga, kao i aplikacija. Svakako isprobaj prije bilo čega.
Tema zaključana.
27.03.2011 | 15:35
ovaj kliker mi se cini super rijesenje sad sam jos da nadem za moj se c510 nesto na njihovom forumu jer ima ponudeno sve osim bas tog mog modela
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava