Pokretanje MacBook Pro 17" 3.1 bez baterije
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pokretanje MacBook Pro 17" 3.1 bez baterije

30.03.2011 | 16:05
ok, zbilja sam guglao ovu temu ali nigdje nisam nasao da se jednostavno kaze:
1. da možeš to učiniti, tako i tako i pod tim uvjetima
2. ne možeš to učiniti

imate li vi odgovor?

u svakom slučaju, molim ljubazne kolege sa foruma da mi odgovore na pitanje dok čekam da mi stigne nova baterija (third party proizvod) još nekih 10 dana
a htio bih barem na koji sat maknuti laptop sa radnog stola i staviti pred tv ili odnijeti na faks...

zahvljujem na odgovoru!

p.s. ispricavam se ako na forumu eventualno ima takva tema ali u pretrazivanju nisam naisao na nju
Tema zaključana.
30.03.2011 | 16:58
Kaj ne radi bez baterije? Koliko znam , morao bi. Moj stari 15" je radio.
Tema zaključana.
30.03.2011 | 17:25
zabac kaže:
Kaj ne radi bez baterije? Koliko znam , morao bi. Moj stari 15" je radio.

Također.
Tema zaključana.
30.03.2011 | 17:39
malo da razjasnim:

trenutno MBP radi, evo pisem sa njega.
ali u prijasnjim pokusajima da ga pokrenem BEZ BATERIJE UNUTRA nisam uspio

dakle baterija je morala biti unutra da bi se upalio, a kada se upalio bez problem radi samo na napajanju
Tema zaključana.
30.03.2011 | 17:40
zapravo, strah me ugasiti ga jer ne znam hocu li ga moci upaliti ponovo bez baterije, u tome je cijeli problem.

ako ga ugasim i onda cu morati cekat 10 dana dok mi stigne baterija, to mi je veliki problem, jer sav posao i ucenje radim sa laptopa i na njemu mi je prakticki cijeli zivot
Tema zaključana.
30.03.2011 | 18:24
A gdje ti je baterija ili ono kaj je ostalo od nje?
Tema zaključana.
30.03.2011 | 19:09
pa baterija je u zadnjih par mjeseci EKSPANDIRALA, nesto unutra se jednostavno pocelo siriti.
to sirenje je islo relativno polako jer sam mogao recimo pola godine raditi sa takvom baterijom, tj. mogao sam ju staviti u laptop.
sada vise fizicki ne stane (kuciste baterije je popustilo i raspada se na sastavne dijelove pod pritisom toga sirenja) i ne mogu staviti bateriju unutra.
Tema zaključana.
30.03.2011 | 19:48
Mda... Pretpostavljam da sam sebe sada pitaš zašto si toliko čekao za naručiti novu bateriju pa da je sada još uvijek čekaš.

Ja imam MBP 15" 5,1 i mogu, kad dođem doma do struje, probati da li se hoće upaliti dok je na struji bez baterije. Ako će ti to nešto pomoći...
Tema zaključana.
30.03.2011 | 21:15
Evo, probao. Radi bez baterije i starta bez baterije.
Tema zaključana.
30.03.2011 | 21:49
ma joj, bilo je pitanje kupiti originalnu ili ne, na kraju sam shvatio da nemam para za originalnu i da mi baterija treba vrlo rijetko i tek tada isao traziti zamjenske...al da sad se grizem...

hvala na toj informaciji! probati cu to uciniti danas kad zavrsim posao
Tema zaključana.
31.03.2011 | 13:47
nazalost, nije uspjelo

odnosno, kada sam racunalo ugasio pa upalio nakon dvije minute to je radilo ali danas (dakle proslo je nekih 12h) ne zeli se upaliti.

ocito postoji neki hardverski problem...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava