Tipkovnica ne slusa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Tipkovnica ne slusa

05.04.2011 | 18:15
Ima vec mjesec i po kako me tastatura ne slusa.kad pocnem recenicu tipkati odjednom pocne brkati redoslijed rijeci.Naprimjer pocnem recenicu i upola recenice vidim da su mi zadnje rijeci u sredini recenice a ne na kraju.i to mi se desava i na forumima i na mail-u .ne znam kako da odgonetnem sta je.Kad dobro upratim sta pisem onda se ne desava,ali cim ne gledam onda frka sa rijecima.vjerovatno pritisnem neku tipku ,ali koju i zasto se bas zadnje rijeci vrate na na sredinu recenice a ne na pocetak iste.sve izgleda zbrkano.

evo primjer:

ima vdana kako me tastatura ne slusaec mjesec
Tema zaključana.
05.04.2011 | 20:56
Ne znam koji komp imas, ali ako je laptop onda moguce da radis isto sto i ja: dlanom taknes touchpad.
Tema zaključana.
05.04.2011 | 21:33
Ako je bežična, makni mobitel od nje. Meni miš zna otšetati i onda jedva najdem.
Tema zaključana.
05.04.2011 | 22:35
I meni se to dogodi, na MBP - isto ovo što kaže bkavas - nehotice taknem touchpad.
Tema zaključana.
05.04.2011 | 23:47
imam imac kao sto pise u profilu,ali mi je trackpad s lijeve strane tipkovnice a mis s desne.moguce da ga nesvesno dirnem
.probat cu ga premjestiti s desne strane pa cu vidjeti da li se to desava.nikad na njega ne bih posumnjao.
Tema zaključana.
06.04.2011 | 01:53
ako imaš neku žicu koja ti se povlaci preko trackpada ili miša, zahvaljujuci indukciji koja se stvara u zicama pod naponom (ma koliko malim), dovoljno je da ti je zica prislonjena na trackpad pa da ti stvara kaos.

Koristis li, mozda, zicane slusalice? eto odgovora na tvoje probleme...
Tema zaključana.
06.04.2011 | 10:33
ma slabo ja zica imam ali izgleda da sam ga nesvjesno dirao.sad mi je desno od tipkovnice i do sada je sve ok.hvala bkavas i smayoo
Tema zaključana.
06.04.2011 | 13:50
scarface32 kaže:
izgleda da sam ga nesvjesno dirao.

Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava