Gdje kupiti slot loading drive za 17" iMac 5.1?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Gdje kupiti slot loading drive za 17" iMac 5.1?

21.04.2011 | 21:10
Vec drugi put mi je krepala przilica na bijelom 17" iMacu (Intel 5.1, 2007).

Prije dvije godine originalnu Matshitu zamijenila sam Sony NEC Optiarc AD-7633A, ali sad je i ona krepala. (Previse przim, znam. )

Zna li mozda netko gdje mogu kupiti novi slot loading optical drive?
I koji preporucujete?
Hvala.

Na netu nalazim samo nedostupne artikle.
Tema zaključana.
21.04.2011 | 22:20
Ja bi razmislio o vanjskom rješenju, jeftinije i poudzanije na dugi rok.
Ako baš želiš interni, onda naruči sa OWC-a, šalju u Hrvatsku...jeidno na vidim tvoj iMac model, ali trebao bi ići jedan od ovih za MacBookove. Možda će netko znati točno?
Tema zaključana.
21.04.2011 | 22:34
Po PC-kantu u Konzum i prži do mile volje. To je za razliku od prža u macovima - NEPODERIVO!!!
Tema zaključana.
21.04.2011 | 22:49
Kolko snimaš? Ja sa vanjskim asus-om snimio 800-tinjak dvd-a, svi čitljivi na različitim optičkim uređajima; definitivno vanjski snimač.
Tema zaključana.
21.04.2011 | 23:02
Snimam puno, manje DVD-e, više CD-e, u prosjeku najmanje 1 (a cesto i vise) CD-RW dnevno (s full eraseom, inace mi ga DVD-player ne cita) + 1 DVD-RW tjedno. Plus back-upi, + filmovi + music...
U dvije godine to je najmanje 1000 CD-ova i dvjestotinjak DVD-ova. :roll:
Tema zaključana.
21.04.2011 | 23:06
Riba kaže:
Ja bi razmislio o vanjskom rješenju, jeftinije i poudzanije na dugi rok.
Ako baš želiš interni, onda naruči sa OWC-a, šalju u Hrvatsku...jeidno na vidim tvoj iMac model, ali trebao bi ići jedan od ovih za MacBookove. Možda će netko znati točno?

Radije bih interni.

Na ovom linku imaju samo przilicu za 120 dolara, to mi je preskupo, jeftinije je preko eBaya.
Radije bih kupovala negdje u Zg, na eBayu su sve iz HongKonga, a njima treba mjesec dana da stignu + nemam bas dobra iskustva s hongkogskim sellerima.
Tema zaključana.
21.04.2011 | 23:59
Uzmi externi, a umjesto internog ugradi jos jedan HDD.

Ne moras odmah. Malo kasnije
Tema zaključana.
22.04.2011 | 00:17
Kupi Quadro 966 DVD player u Pevecu koji čita sve živo, filaj filmove i mjuzu na USB ili vanjski hard i uživaj. CD i DVD su prošlost. Bar za mene.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava