Novi Macbook white??
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Novi Macbook white??

12.05.2011 | 16:10
Zdravo,

Mislim uzeti novi Macbook white, no postoje glasine da ce ubrzo izaci i nova verzija. No sto vi mislite o tome , da li je vrednije cekati ili ga uzeti sada?
Tema zaključana.
29.05.2011 | 23:04
Čekati.
Tema zaključana.
29.05.2011 | 23:35
Uvijek će uskoro izaći nova verzija. Po toj logici, nećeš ga kupiti nikad.
Tema zaključana.
30.05.2011 | 01:45
Zato je bitan kompromis... Što kasnije počneš čekati prije ćeš dočekati.

Tko god neposredno pred update kaže da treba čekati taj sigurno ima stari model te ili neke druge linije. Zato umjesto savjeta reći ću da ja imam novi model...i drago mi je sada što sam čekao.
Tema zaključana.
30.05.2011 | 08:37
Ma gle, sve se samo svodi na cijenu. Kad izađe novi model, onda ovi s lagera idu nešto jeftinije, a ti za istu cijenu dobivaš jači stroj. No, slažem se sa Smayoom, ako tako razmišljaš, nikad niš ne buš kupil, jer uvijek dolazi jači stroj...Ako ti treba komp, kupi komp i gotovo. To ionak nije picek koji nakon kupnje ne vrijedi više niš...
Tema zaključana.
30.05.2011 | 14:27
je, ovisi o potrebi. Meni nije bilo hitno pa sam prije 3 mjeseca kupio macbook white, iako se i tada govorilo da bu izašli novi brzo. Bla, bla, ono čekati i nije bio neki odgovor. Ali činjenica je da mb white nije jako jaki stroj, i vjerojatno bi mogao uskoro izaći novi, al' ipak...
Tema zaključana.
30.05.2011 | 15:05
Bijeli MacBook već jako kasni s nadogradnjom tako da se preporuča čekanje
buyersguide.macrumors.com/#MacBook
Tema zaključana.
30.05.2011 | 21:24
Je. Osim ako ga ne odluče ubiti, zar ne?
Tema zaključana.
30.05.2011 | 22:51
Sumnjam da će ga ubiti jer potreban im je da održava gradijent za MBP liniju tako da MBP izgleda više PRO.
Malo jači procesor, HD kamera i 4GB RAM-a bi bio sasvim dovoljan upgrade i bez Thunderbolt-a i ostalih stvari.
Tema zaključana.
31.05.2011 | 10:43
smayoo kaže:
Je. Osim ako ga ne odluče ubiti, zar ne?

Dosad ga nisu ubili jer im je bio potreban za EDU ustanove, no kako su njima sad počeli prodavati iPade i ja mislim plastični MacBookovi neće još dugo živjeti.
Tema zaključana.
31.05.2011 | 21:13
Hvala na odgovorima, odlucio samda cu ipak malo sacekati(mjesec ili dva) ako do tada ne budu izasli uzeti cu ovaj stariji.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava