Pa jel ovo normalno!!??
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pa jel ovo normalno!!??

12.05.2011 | 21:04
Upravo čitam i nemogu vjerovati....

blog.macsales.com/10146-apple-further-re...options-on-new-imacs

Znači NEMA VIŠE UGRADNJE ostalih hardova osim onih od Apple-a, s posebnim apple-ovim firmware-om i naravno, u ovlaštenom servisu!!!!!

Nemojte mi MOLIM VAS reć sad da je to baš super, molim Vas......samo to ne....
Tema zaključana.
12.05.2011 | 21:21
bas je to super
Tema zaključana.
12.05.2011 | 21:29
Ou, jea... To je baš... ono... supercool...

Samo što si ti nazadan i reakcionarni element pa ne kužiš kako je upravo to najbolje za tebe. Appleu uopće nije bitna maksimizacija profita. Oni zapravo provode besane noći misleći upravo o tvojoj dobrobiti...

Tema zaključana.
12.05.2011 | 21:36
TOUCHE!!!!

Baš sexy........

odma idem piškiti sjedećki.....

točno, kako mogu biti tako kratkovidan i pored ispravnog i "zddravog blouetootha i "n" WiFi-a, ipak je bolje sve to kablom izvest i sad. Kako uopće mogu drznuti i tako imati prljave misli da im nije stalo da nas još više oderu. Ipak "Oni znaju da je to u konacnici bolje i da ce vratiti osmjeh na lice korisnika...."---

BLJUUUV!!!!!!!!!!
Tema zaključana.
13.05.2011 | 00:01
Pa ima li kraja ljudskoj pohlepi?

Sada kada vec toliko zaradjuju na iRAZNO mogli su komotno i drasticno sniziti cijene Macova (da dodatno populariziraju platformu), a oni gledaju da otmu jos poneki dolar vjernim korisnicima.

Tema zaključana.
13.05.2011 | 00:03
Zanimljivo...

Prekjučer sam ugasio svog Macana i postavio ga na stol da mu odradim proljetno čišćenje. Imam još starog G5 PowerMaca. Naime, primjetio sam da je postao bučan i da mu vjerojatno treba pročistiti ventilatore. Redovito čistim ventilator za procesor jer je najlakši za održavanje, a sad sam primjetio da buku radi baš ventilator za HD. Ta buka traje već neko vrijeme, ali nisam na to obraćao previše pažnje. Intenzitet 'buke' se nije smanjio niti nakon čišćenja i palo mi je na pamet da je to zbilja zbog drugog HDa. Ovaj članak samo potvrđuje moje slutnje.

Ne znam čemu čuđenje naspram ovog Appleovog poteza. Nije to ništa novo. Oni su uvijek bili "soup-nazi" spram svojih proizvoda. My way or highway. Take it or leave it. Ne mo'š s njima, a ne mo'š ni bez njih...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava