Ispikani ekran
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Ispikani ekran

29.05.2011 | 23:21
Pozdrav svima,

Imam pitanje u vezi s mijenjanjem, popravkom, ili kaj god, ekrana.
Ja jednog dana, vidim neka mrljica na ekranu mog MacBook White-a. idem ja obrisati, a ono ne ide. zagrebem, a ono to rupa, kao da sam čačkalicom bušio. ja malo spustim ekran, i eto još jedna, još jedna, ma cijeli ekran kao da sam lupao čačkalicom po njemu. Negdje sam pročitao da je dizajniran tako da se ekran i tipkovnica dodiruju, da nema razmaka. Ali nisam ništa prosuo po tipkovnici, bla, bla.... Da ne duljim, zna li tko gdje to u Zagrebu mogu dati srediti, odnosno promijeniti ekran da nije preskupo a i da je kvalitetno, i ima li tko sličnih iskustava?

Jan
Tema zaključana.
30.05.2011 | 18:54
Je li možeš to poslikati. Mene zanima kako izgleda. Imam MBP i vid se obris tipkovnice na ekranu, ali ni blizu tvome opisu.
Tema zaključana.
30.05.2011 | 23:02
OK
Tema zaključana.
31.05.2011 | 14:32
Ja sam jednom zaboravio nakon čišćenja ekrana obrisati ekran... Nisam ga jako smočio, no svejedno kad sam ga otklopio, skoro cijela tipkovnica se vidjela na ekranu, no samo sam obrisao.

P.S. Slika nije nešto, treba malo zumirati pa se lijepo vidi vojska pikica. Ako treba stavim ih još.
Prilozi:
Tema zaključana.
31.05.2011 | 14:36
CIMG1077.jpg
Tema zaključana.
31.05.2011 | 16:24
Kao da si vario kod ekrana. Vidi u servisu, možda se dade samo ta folija promijeniti (mada poznajući Apple, trebalo bi cijeli ekran).
Tema zaključana.
31.05.2011 | 16:32
... Hvala. Vidjet ću.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava