800 to 400 FireWire Adapter
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

800 to 400 FireWire Adapter

09.06.2011 | 16:01
Gotovo je nevjerovatno, ali ako ko zna i može da pomogne u sledećem, neka se javi. Treba mi kabel ili 800 to 400 FireWire Adapter, a nigdje da ga nađem i klupim. Pa kako onda koristiti iMac koji imam? Pitao u Chipoteci, pitao u raznim trgovinama, telefonirao... i nigdje ništa. http://www.jabucnjak.hr/media/kunena/attachments/legacy/images/TW748.jpeg
Prilozi:
Tema zaključana.
09.06.2011 | 16:11
diskont24
Ja ssm tamo kupio, nije adapter vec kabel.
Tema zaključana.
09.06.2011 | 17:41
diskont24
Ja ssm tamo kupio, nije adapter vec kabel.
Tema zaključana.
09.06.2011 | 21:49
Imaš u Finderu 400 to 800 kabel.

A za što ti treba? Da spojiš stari skener sa novim iMacom? Onda ti je možda bolje spojiti ga USBom
Tema zaključana.
09.06.2011 | 21:54
Ne, da spojim video kameru i prebacim film u iMovie.

Vanjuška kaže:
Imaš u Finderu 400 to 800 kabel.

A za što ti treba? Da spojiš stari skener sa novim iMacom? Onda ti je možda bolje spojiti ga USBom
Tema zaključana.
10.06.2011 | 08:42
Onda ti još treba 6>4 pinski adapter + kabel koji se dade kupiti.
Kupio sam u Finderu ona LaCie plosnati 9>6 pinski i pržilica ne radi dobro s njime. Dobivam dosta uništenih medija. Za disk je dobar. Možda meni ni pržilica nije dobra.
Tema zaključana.
10.06.2011 | 09:22
Zabac, hvala na informacijama. Danas ću zvati i zatražiti kabel. Najbolji bi bio adapter, jer već imam FW 400 kabel i onaj nastavak koji ide u kameru.

zabac kaže:
Kupio sam u Finderu ona LaCie plosnati 9>6 pinski i pržilica ne radi dobro s njime. Dobivam dosta uništenih medija. Za disk je dobar. Možda meni ni pržilica nije dobra.
Tema zaključana.
10.06.2011 | 12:43
zabac kaže:

Zanimljivo, isti taj (narančasti) sam uzeo i ja za sebe i klijenta. Meni služi za backup i kloniranje novih strojeva koji nemaju više FW400 i radi izvrsno. Klijentu je služio za spajanje sa starijim skenerom - i radio je probleme, gubio vezu ili nešto. Riješio tako da sam metnuo USB kabel...

Očito kabel baš i nije nešto, prvo njihovi diskovi sad i to, LaCie mi nekako gubi kvalitetu...
Tema zaključana.
10.06.2011 | 15:16
I ja sam problem rješio s USB-om kod prđilice (koja je stara 6 godina LG neki model).
Ja san+m ga kupio (narančasti) jer je puno svitljiviji nego onaj prije i zeznuo se. Možda je stvar u samoj komunikaciji među kompa i uređaja. Disk radi (neki složenac), snimalica ne (oriđiđi).
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava