iPad - Books - ubacivanje knjiga u PDF-u
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPad - Books - ubacivanje knjiga u PDF-u

29.06.2011 | 16:06
Kako da u iPad i iBooks ubacim knjige koje su u PDF formatu? Znaio sam kako se to radi, ali i zaboravio. Kada se otvori ovaj dio i imam na desktopu knjigu, kako da je prenesem u iBooks na iPadu? Sve što ne zapišem zaboravim nakon nekog vremena.
iBooks.jpg
Tema zaključana.
29.06.2011 | 16:25
Zaista ne znam kako to ide preko iTunesa, uskoro će netko pametan odgovoriti.

Osobno, ja PDF koji želim ubaciti u iBookse prknem u Dropbox, onda njega otvorim na iPadu i importam u iBooks
Tema zaključana.
29.06.2011 | 16:36
Snašao sam se. Priključim iPad na Mac. On se pojavi u iTunsima. Kliknem na njega, zatim na Book.
Onda odem na File > Add to Library > nađem datoteku na Macu > Choose > na iPadu se pod Book pijavi datoteka knjige > označim kvadratić pored nje >Apply.

To je to
Tema zaključana.
30.06.2011 | 12:53
Laki kaže:
Snašao sam se. Priključim iPad na Mac. On se pojavi u iTunsima. Kliknem na njega, zatim na Book.
Onda odem na File > Add to Library > nađem datoteku na Macu > Choose > na iPadu se pod Book pijavi datoteka knjige > označim kvadratić pored nje >Apply.

To je to

Zapravo bi bilo lakše da drag i dropom te svoje PDFje ubaciš u iTunes, onda ih oni spreme u Books sekciju. Zatim kad spojiš iPad, pod Books ćeš ih vidjeti pa ih poklikaš.

Mucho jednostavnije.
Tema zaključana.
30.06.2011 | 13:23
Pokušavao sam i tako i to bi bilo logično i mnogo lakše, ali ne ide. Ili ja ne znam kako se to može uraditi.
Tema zaključana.
30.06.2011 | 14:56
imas program calibre,sa njim konvertujes u cab i onda prebacis u iTunes
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava