[MacBook, late '09] Gumeno dno
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

[MacBook, late '09] Gumeno dno

03.07.2011 | 09:45
dakle, ona gumena podloga, koja je s donje strane MacBooka - njome je obložen plastični poklopac koji se malim vijcima drži za kućište - guma se deformirala, smežurala - preciznije, raširila se i rub se smaknuo s bridova plastičnog poklopca i sad onako zijevaju rupe sa strana... katastrofa, za svoj cjenovni razred... je li zna netko bi li to ovi naši Apple reselleri bili u stanju zamijenit bez komplikacija i/ili dugog čekanja)?
Tema zaključana.
03.07.2011 | 13:58
Ja sam to isto imao na svom MacBooku. Odnio sam u iStyle i tamo su mi to zamjenjili bez problema, cekao sam oko 7 dana jer su mi jos mjenjali plastiku na poklopcu. Imo sam garanciju tako da nisam nista platio
Tema zaključana.
03.07.2011 | 15:57
super! i meni je još pod garancijom... jedini je problem što u petak idem iz Zg... fala, puno...
Tema zaključana.
04.07.2011 | 19:11
bio u iStyle-u u Vlaškoj 63... došao bez računa i jamstva, objasnio problem, kažu oni da mijenjaju dotično za 0 kn i van garancije, da nema nikakvih problema... objasnio da ne mogu ostavit MacBook, da moram za Dubrovnik na dulje vrijeme - kažu oni: "mi nabavimo poklopac, javimo vam da je stigao, vi poštom nama stari, mi vama novi" - svaka čast, iStyle!!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava