Macintosh tastatura (tipkovnica)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Macintosh tastatura (tipkovnica)

19.08.2011 | 09:15
Krenuo sam trazit nesto po netu pa sam naletio na Cherry Initial for Mac USB Keyboard (White).

Jedini je problem sto ih nema bas na svakom uglu za kupiti, a u Njemackoj nemaju US standard.

Kako stoji stvar sa Cherry-jem u Hrvatskoj. Nekad su to bile jako popularne tastature u Hrvata.
Tema zaključana.
19.08.2011 | 09:49
campo stavio ovo:
www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboar...;modulename=k750-mac

pa ti vidi..
Tema zaključana.
19.08.2011 | 22:04
Hm, zgodno. No postoje dvije kvake:
1. cijena (bolje kupit orginal onda)
2. mali enter (e tu se opet vratis na tocku 1.)
Tema zaključana.
19.08.2011 | 22:27
poanta je ove tipkovnice da nemaš troška punjivih ni ikakvih drugih baterija.
Tema zaključana.
23.08.2011 | 00:25
Neznam zasto nas uopce maltretiraju sa bezicnim tastaturama po defaultu. Bilo bi bolje da priloze usb tastaturu pa ko zeli nek kupi naknadno bezicnu, a ne da ljudi traze naokolo usb tastature...
Tema zaključana.
23.08.2011 | 10:42
Pa, s tim se slažem. Ja osobno na stolnom stroju ne vidim velike svrhe od bežične tipkovnice, osim Q faktora. Neka mi ne zamjeri netko tko se sa mnom ne slaže, nije mi namjera nikog vrijeđati.

Jedina svrha bežične tipkovnice bi meni bila da imam Minija u dnevnoj sobi, spojenog na TV, pa mi paše imati bežičnu tipkovnicu u krilu. I onda bi uzeo Logitechovu bluetooth s touchpadom, tako da se ne kilavim s mišem i ne znam čime.
Tema zaključana.
26.08.2011 | 20:41
Nakon silnog laprdanja protiv bezicne tipkovnice uzeo sam upravo takvu. Bijelu, bezicnu full size (ona mala limena nije nego za silu). Ako bude pohlepna na baterije, spojit cu joj zice na usb napajanje.
4 x 1,5V = cca.5V
Tema zaključana.
26.08.2011 | 21:43
Dobrodošao ! Imao sam alu žičanu ali sam je zamijenio za bežičnu. Nema kabla i komotnija je a brojke su ionak gore. Robovanje navikama !
Tema zaključana.
26.08.2011 | 22:48
Ja bi veliku bezicnu, tj. bezicnu sa numpadom
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava