iMac i apple care
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iMac i apple care

21.09.2011 | 13:14
Ispricavam se ako vec postoji ovakva tema ali pretrazio sam forum prije otvaranja teme ali nisam uspio naci odgovor u koji bih bio siguran.

Ako netko moze pomoci, kupio sam imac u hrvatskoj u veljaci ove godine i nisam uzimao dodatnu garanciju. Dakle, mene zanima mogu li ja sada kupiti prije isteka tih godinu dana applecare i da li mi onda to vrijedi u servisima u hrvatskoj? Vrijedi za sve popravke ili samo nesto odredjeno? I mogu li aktivirati applecare nakon 12 mjeseci od kupnje stroja ili mora biti unutar? Hvala.
Tema zaključana.
21.09.2011 | 13:25
AppleCare se može kupiti unutar garantnog roka, samo ne znam može li se on stavljati na iMacove kupljene u Hrvatskoj. Vjerujem da će momci iz Kreativnog znati bolje.
Tema zaključana.
21.09.2011 | 13:37
koliko je meni poznato za stolna računala kupljena u HR treba produljeno jamstvo uzeti odmah po kupnji računala. To je onih 6-7% na cijenu samog računala kojim se dokupi 2 godine jamstva.

Nadam se da se nešto promijenilo po tom pitanju i da ćeš moći uzeti dvije godine jamstva pošto ti je računalo još uvijek pod inicijalnim 1god jamstvom.
Tema zaključana.
21.09.2011 | 20:49
Možeš kupiti apple care i registrirati ga na iMac kupljen u Hrvatskoj ali samo prije isteka inicijalne garancije od godinu dana.
Ja sam uzeo iMac u iStyle-u, Apple care sam kupio u B&H-u, rodbina ga donjela iz amerike i online sam ga "zaljepio" na svoj iMac.
Tema zaključana.
  • dpasaric
  • Posjetitelj
22.09.2011 | 00:55
Dakle rezime:

1) U HR se ne može kupiti AppleCare, ali AppleCare kupljen vani važi i ovdje.
2) U HR se može dokupiti trogodišnje jamstvo, ali isključivo pri samoj kupnji, ne naknadno. To jamstvo nije AppleCare set usluga, već samo standardno jamstvo, ali produženo na ukupno 3 godine.
3) Vani uglavnom ne prave probleme za Mac kupljen u HR, ali traže da je unutar inicijalnog jamstva da bi prodali AppleCare.
Tema zaključana.
22.09.2011 | 14:21
jel se to moze kupiti u svim apple storeovima? jer bih onda radje da mi sestra kupi u madridu nego da moram preko ebaya, jel mi treba fizicki taj paket ili mi ona moze procitati serial ili sto vec bude u paketu?
Tema zaključana.
22.09.2011 | 16:16
Koliko znam fizički ti ne treba, samo broj kojim registriraš Apple Care za svoj stroj. Samo pazi da se kupuje AppleCare za iMac.
Tema zaključana.
22.09.2011 | 22:48
Definitivno ti treba samo broj.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava