Kupnja MacMini u SLO
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kupnja MacMini u SLO

10.10.2011 | 19:21
Imam namjeru kupiti novi MacMini (osnovni model) za sebe(ovaj sadašnji ću pokloniti rodbini), pa me zanima da li itko ima iskustva sa kupnjom uređaja u Sloveniji ili Austriji, vidim da je tamo jeftinije čak 600 kn nego u Hrvatskoj, a meni se ionako malo putuje, pa da iskoristim ugodno s korisnim. I da, kako izbjeći plaćanje carine - ima li kakav dobar trik? Unaprijed hvala na odgovorima.
Tema zaključana.
10.10.2011 | 19:46
Navodno Slovenci javljaju nasima sve sto kosta preko 500€ ako se trazi povrar poreza. Odluci kaj ti se isplati.
Tema zaključana.
10.10.2011 | 20:26
Uvijek me kod ovog uvoza zanimalo zašto se ne bi čovjek malo dulje vozio pa ušao u RH preko Mađarske? Jesu li i mađari tako revni carinici?
Tema zaključana.
10.10.2011 | 22:17
Zar Mađarska nije u Shengenu?
Tema zaključana.
10.10.2011 | 22:44
Je. I još su gori od Slovenaca. Kombinacija realsocijalističke birokracije koja iz njih nije nikad ni izašla i revnosti predziđa EU. Nemoj tam ni pokušavati nekaj ozbiljno kupovati. Mislim, da ideš u Slo po minija, i onda preko HU natrag doma, to bi bilo strašno, kad bi kod njih pokušal potvrditi MwSt. Plus, mislim da i oni imaju deal s našim carinicima oko prijave....
Ja bi na tvojem mjestu kupil u Zgb komp i gotovo
Tema zaključana.
10.10.2011 | 23:11
Možeš se voziti još malo dalje pa ući u HR preko Mađarske i Srbije.
Tema zaključana.
10.10.2011 | 23:59
Ako ti je u Slo jeftiniji za 600 kn (bruto?), zašto onda uopće prijaviti povrat poreza na slovenskoj granici? Pa i tako si prošao puno bolje nego u HR. Ako ti se već putuje, odi avionom kam god, kupi, pokupi mwst na aerodromu, a njihovi aerodromski carinici sigurno neće javiti našima.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava