printer
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

printer

19.10.2011 | 20:26
Društvo drago,
Eto nakon kupnje MBP sad san mora kupit i printer, ženi se dopa HPD5560 jer je vidila da ima wireless print (misleći da će bežično moći printati).
Interesira me dal je moguće spojiti printer bežično, na MBP i dal će se moći printat bežičnoi?
Ako nije moguće dal je jedina opcija kupiti wireless od Apple i uštekati printer u njega.
Tema zaključana.
19.10.2011 | 20:57
Moguce. Printer se bezicno spaja na router na koji su ti spojeni sva ostala racunala u kuci, zicano ili bezicno i printas bez problema.
Tema zaključana.
19.10.2011 | 21:41
Koliko znam, moraju postojati driveri za printer koji se instaliraju u OSX. Osim ako si zadovoljan s nekim generičkin driverima i ograničenom funkcionalnošću printera. Bilo je govora kako je teše one multifinkcijske upogoniti u punoj funkcionalnosti.
Tema zaključana.
19.10.2011 | 22:21
Ja najbolje iskustvo imam sa Samsung printerima. Njihova podrška za Apple ispada najbolja. Podržavaju Bonjour do daske i u principu ti driver ili ne treba, ili ti se automatski downloada kad prvi put poželiš printati.

Sa HP-om uvijek neke pi*darije. Radi to uglavnom, ali uz neke mušice (veće ili manje). Na starijim HP-ima veće, a na novijima manje...
Tema zaključana.
20.10.2011 | 08:25
Imam Canon i550, sve radi OK, ali recimo čišćenje glava ne ide preko Wi-FI-a (printer spojen na AirPortExtreme). Povremeno moram s žicom spojiti printer kako bi očistio glave.
Tema zaključana.
20.10.2011 | 09:03
Ne znam koji je to printer, ali iz iskustva znam da ako ideš na spajanje s ruterom preko USB-a treba ti CUPS driver za taj printer da bi to tako radilo pod OSX-om.
S WLAN printerima nemam nikakvih iskustava. A meni mrežni hp star ko biblija radi ko grom.....
Buči ko osrednja vešmašina stara cca 10 godina, ali radi
Tema zaključana.
20.10.2011 | 09:10
Pročitaj:
support.apple.com/kb/ht3669?viewlocale=fr_fr
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava