Kupnja Mbp 15" 2,0 i5 ili iMac 21,5" 2,5 i5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kupnja Mbp 15" 2,0 i5 ili iMac 21,5" 2,5 i5

02.11.2011 | 18:43
Hitno mi treba savjet sta je bolje uzeti? Hvala unaprijed.

I iskustva ako ima netko nesto od ovoga?
Tema zaključana.
02.11.2011 | 18:53
Čekaj da pogledam u kritalnu kuglu
Reci najprije za što sve namjeravaš koristiti računalo i da li uopće treba biti prijenosno.
Pozdrav
Tema zaključana.
02.11.2011 | 19:29
Nije bas da mi je potrebno prijenosno, ali ne uzimam svake godine, pa gledam sta ce mi duze trajati?
Tema zaključana.
02.11.2011 | 19:45
Sto se tice pouzdanosti, to ti je tu negdje. Opticki pogon ce ti se pokvariti bilo koji da kupis

Ja bi uzeo MBP bez razmisljanja + neki dodatni veci monitor.
Tema zaključana.
02.11.2011 | 19:57
A npr. da usporedis Mbp 13" 2,3 i5 ili 2,4 i5 sa iMacom? Sta je tu bolje?

Opticki pogon ionako ne koristim..
Tema zaključana.
03.11.2011 | 10:30
I ja sam bio u sličnoj dilemi. Mbp mi nije baš neophodan, ali mi ponekad zatreba. Na kraju sam uzeo iMac, a kad skupim još nešto love i prodam Minija planiram uzet neki polovni Macbook star 2 - 3 godine.
Obzirom da mi prijenosnik nije neophodan (nije mi potrebna niti najnovija konfiguracija za povremeno korištenje - obrada fotografija, izrada vektorskih ilustracija i slično) odlučio sam se za ovakvu kombinaciju.
Eto možda sam pomogao.
Tema zaključana.
04.11.2011 | 09:43
karlo.devcic kaže:
Nije bas da mi je potrebno prijenosno, ali ne uzimam svake godine, pa gledam sta ce mi duze trajati?

A npr. da usporedis Mbp 13" 2,3 i5 ili 2,4 i5 sa iMacom?

Ako ti nije potrebno prijenosno računalo mislim da je bolja opcija iMac. Jest malo skuplji (21,5 inch), ali ima moćniji procesor i grafiku, a dobiješ s njime još tipkovnicu i miša. Za razliku u cijeni ne možeš kupiti niti pošteni monitor uz MBP.
Tema zaključana.
04.11.2011 | 12:57
Ne znam za vas, ali po meni prijenosno racunalo svakom treba. Ili u krajnjoj liniji neki tablet, ali onda si prilicno ogranicen.

Kupis laptop 13" + monitor 24" i miran si.

Radis doma na 24" (opet vece od iMac 21"), a kada zatreba laptop (a hoce vjeruj mi) samo ga istekas i furaj

iMac ne mozes (mislim mozes ali...) ponijeti ni na vikendicu, ni na jedrenje, ni u avion, ni na zimovanje...

Svako bira za sebe, ali ne prodaju se danas bez veze prijenonsa racunala 3x puta vise od stolnih.

U ovo vrijeme htjeli/nehtjeli zivimo i radimo nomadskim zivotom. Puno stvari se obavlja u pokretu, na putu, i sl.

Pa shodno tome treba i opremu kupovati

Ali, to je samo moje misljenje
Tema zaključana.
  • HardcoreMAC
  • Posjetitelj
04.11.2011 | 13:14
Za te potrebe zašto ne Apple-Tablet ModBook? (vidi na macsales.com).
Tema zaključana.
04.11.2011 | 14:14
HardcoreMAC kaže:
Za te potrebe zašto ne Apple-Tablet ModBook? (vidi na macsales.com).

Lijepo, ali za te novce radije iMac + iPad.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava