Mac tipkovnica i mis na PiCeka...
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mac tipkovnica i mis na PiCeka...

16.03.2012 | 19:25
pozdraf!
htio bih koristiti mac tipkovnicu (standardnu zicanu a mozda i wireless) i MM na win7 stroju.
ukratko, da li je moguce, kako se premapiraju tipke i sto od funkcionalnosti gubim?

tnx unaprijed na odgovorima!
Tema zaključana.
16.03.2012 | 20:11
Moguće je za žičani miš i tipkovnicu bez frke. Ne znam koje bi tipke htio premapirati? CTRL ti je CTRL, ALT je ALT, SHIFT je SHIFT. CMD je Windows tipka. Ako želiš multimedijske komande na F7 do F12, eject i tako to, onda bi trebalo pokušati iščeprkati driver samo od tipkovnice koji je negdje zapakiran u kompletu BootCamp drivera.

Za bežičnu tipkovnicu i miša moraš imati bluetooth primopredajnik na windows stroju. Ne znam da li za Magic Mouse postoji driver za Windowse (za korištenje multitouch gesta), to bi trebao znati netko tko ima MagicMouse i Windowse pod Bootcampom.
Tema zaključana.
16.03.2012 | 23:18
naravno, kad je bill maznuo puno toga od stevea onda i nema puno razlike
na piceku imamo jos i onu "right click" tipku na desnoj strani...
bluetooth nije problem, samo me zanimalo dalje prica oko drivera...

nadao sam se da ce se javiti netko sa hands on iskustvom ali i ovo mi je puno pomoglo. jos samo da bajnem tipkovnicu i mis i nema sretnijeg od mene
mislim da je too much za ocekivati magic pad da radi na windozama...
Tema zaključana.
17.03.2012 | 00:04
imam drugara koji je kao probao MagicMouse na Win7....ali nije uspeo sve fore da primeni.....pa je odustao,i prodao ga....
ne znam zasto ti je toliko stalo do toga,ako si vec PC korisnik,cini mi se da imas brdo dobrih miseva i tastatura,za Pc......pa uzmi to....ne diraj u macke...Grijeh je.....moze da te Ogrebe...
p.s.Kupi Mac.....pozdrav
Tema zaključana.
17.03.2012 | 01:08
@dpetrovic
Ne znam da li si razmišljao o alternativama pošto se radi o PC-u,... recimo o ovom: www.cherry.de/cid/keyboards_STRAIT_Corded_Keyboard.htm?
Tema zaključana.
17.03.2012 | 15:51
Ne vidim uopće zašto spajati Apple tipkovnicu i miša na windowse kad je sam Microsoft napravio svoje Touch mouse:

www.microsoft.com/hardware/en-us/touch-technology

A i tipkovnice su im posebne:

www.microsoft.com/hardware/en-us/keyboards

pa nekako više odgovaraju uz PC dizajn
A i ne treba se zamarati traženjem pogonskog softwarea.
Tema zaključana.
18.03.2012 | 09:58
dpetrovic kaže:
pozdraf!
htio bih koristiti mac tipkovnicu (standardnu zicanu a mozda i wireless) i MM na win7 stroju.
ukratko, da li je moguce, kako se premapiraju tipke i sto od funkcionalnosti gubim?

tnx unaprijed na odgovorima!

Ja koristim http://www.softpedia.com/get/System/OS-E...ments/KeyTweak.shtml
Tema zaključana.
18.03.2012 | 11:12
evo ukratko zasto koristiti bas Apple-ove...
1. apple kvaliteta mi je imho neusporediva naspram logitech, cherry itd. jedino mozda osim protiv microsoft hw-a ali tu ide tocka 2
2. alternative su skuplje ali i vecinom nedobavljive u hr tj online+shipping...

ako vec ne mogu imat mac, da ga barem imam u tragovima...
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava