Otišao HDD
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Otišao HDD

02.04.2012 | 12:30
Imam MacBook Pro 15",kupljen prije točno 2 godine u inozemstvu (imam račun), prilikom kupnje registriran. Prije nekoliko dana počeli su problemi sa HD i prilikom provjere u Disk Utility dobijem upozorenje da je se HD ne može popraviti te da napravim back up podataka i da reinstaliram OS. Ponovnom instalacijom OS-a pojavilo se isto upozorenje the kako stvar stoji izgleda da je HD gotov. Zanima me da li postoji garancija za HD i koliko dugo traje od dana kupnje.Gdje u Hrvatskoj da dam svoj MacBook na servis i da li je moguće umjesto HD ubaciti SSD (Solid State Drive), naravno uz nadoplatu razlike ukoliko bi garancija pokrila HD.Unaprijed hvala svima na korisnim savjetima. Pozdrav
Tema zaključana.
02.04.2012 | 12:34
ako ti je istekla garancija onda nemas srece nego kupiti neki novi HDD i ugradit ga sto mozes i sam ako si imalo strucan i da ti se malo zezat sa time. u svakom slucaju bi neki SSD bio preporuka jer odkada sma ugradio SSD sam se preporodio iskreno je da su skupi ali vrijede svake lipe ,)
Tema zaključana.
02.04.2012 | 14:08
Puno hvala Kristijan. Neće biti problem sam promijeniti disk, samo da smozgam gdje kupiti SSD.
Pozdrav
Tema zaključana.
02.04.2012 | 14:21
pa ako ti je hitno onda imas u www.links.hr/index.php?option=katList&am...desc&showpics=on

a ako imas vremena cekat moja preporuka je eshop.macsales.com/shop/SSD/OWC/ ja sam kod njih narucivao i stiglo mi u roku 2 tjedna
Tema zaključana.
02.04.2012 | 14:30
Kristijan, hvala još jednom. Ne gori mi pod nogama, izabrat ću kvalitetniju opciju. Bog
Tema zaključana.
02.04.2012 | 19:47
Malo jeftinije: www.zagria.hr/index.php?route=product/ca...ry&path=15_16_20 , ali osim što su na periferiji grada, usluga i odnos prema kupcu super
Tema zaključana.
03.04.2012 | 09:04
Čisto praktičan savjet, trebao si staviti naslov Otišao HDD, a ne Otišao HD (to izgleda kao da se radi o High Density kod videa).
Tema zaključana.
03.04.2012 | 10:10
Dobar prijedlog. Evo ja sam ispravio.
Tema zaključana.
05.04.2012 | 14:10
Hvala na ispravci a pogotovo na korisnim savjetima, glavno da ste svi reazumijeli o cemu se radi. Dakle najbolji izbor bi bio SSD... ima li koji savijet na kojega od 120 GB da se odlucim. Hvala unaprijed...
Tema zaključana.
05.04.2012 | 21:18
Ima nekoliko threadova upravo o SSD-u, a jedan, najdulji, još je aktivan. Prema tome, zaviri malo tamo i sve ćeš doznati što te zanima.
Tema zaključana.
05.04.2012 | 21:53
www.jabucnjak.hr/forum/hardver/54944-ssd-za-macbook.html

da se ne ponavljamo.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava