Temperatura CPUa visoka ?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Temperatura CPUa visoka ?

26.04.2012 | 17:38
Pozdrav ekipo !

Imam jedno pitanje , dali je normalno da ja mjerim na svom iMacu 21' starog vec 5 godina , vec do 80 stupnjeva C ? Meni to iskreno i nije dobro , istina Bog da ja vrtim igrice glupe na njemu , ali svejedno.

Ovako dizao sam vrtnju ventilatora i to na OSXu ali kada odem na windowse tamo se vrtnja smanji na 1200 okretaja po minuti. A to je malo za 80 stupnjeva C.

Sada mi samo recite dali je to normalno ili previse i dali mogu ikako to popraviti. Googlao sam sve zivo i ne zivo tako da mi je ovaj forum zadnja opcija !

Hvala unaprijed !!
Tema zaključana.
26.04.2012 | 17:43
Koliko je pri tom opterećenje CPU?

Da li je mjerenje točno (da li je komp zaista na dodir vruć, odnosno da li puše vruć zrak kroz otvore za ventilaciju)?
Tema zaključana.
26.04.2012 | 17:53
Lijeva , gornja strana kompa je prevruca , predpostavljam da je tamo procesor , jer kada dignem na njemu brzinu ventilatora taj dio kompa se ne uzari toliko koliko je inace uzaren. Mjerenje je tocno a opterecenje na njemu je 70 ak posto jer kazem vrti igricu , pokusavam ja njega jos forsirati ali temperatura ne prelazi 90 stupnjeva. Na zalost sada sam na fakultetu ali kada dodem doma cu postati slike ako vam nisam dobro objasnio.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava