Mac Mini 2.1 Audio In
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Mac Mini 2.1 Audio In

23.05.2012 | 14:57
Dakle koji je k sa minijima i audio inom?!
Imao sam G4 i taj je imao samo jednu rupicu lowendmac.com/art/miniback.jpg
Sada sam kupio Mac Mini 2.1 i ima dvije ove --> www.eweek.com/images/stories/slideshows/APPLE/apple7.jpg

I audio in standardnih headseta opet ne radi?!?!
U cemu je fora, radi na imacima, laptopima ... samo miniji imaju neku specijalnu politiku oko toga?!

Slusalice rade, provjereno.

Na G4 sam koristio neki usb konverter za slusalice, ali to uvijek nekako prekida kad se kabel mice. A nebih htio kupovati usb slusalice jer su skuplje, treba mi samo za skype.

hvala na pomoci.
Tema zaključana.
23.05.2012 | 15:02
u system profileru kaze da ima "Combination Output"?
Tema zaključana.
23.05.2012 | 15:26
Dakle, bakreni i optički SPDIF. Mikrofonski ulaz nema. Ali moj stari Mini ima line input (nije za headset, nego za linijski izlaz s npr. gramofonskog pojačala i sl.).

Ako želiš mikrofon na miniju, ili kupi USB headset, ili kupi USB kameru s mikrofonom, ili koristi običan bluetooth handsfree od mobitela.
Tema zaključana.
23.05.2012 | 17:00
Mislim da cu ici na ovu varijantu usb mikrofonom, zvucnici su mi ionako ok.
Nasao sam kasnije ove informacije ... ali nije mi jasno zasto su to tako izveli kad svi normalni i ne normalni kompjuteri imaju mikrofonski ulaz ?!
Tema zaključana.
23.05.2012 | 17:16
Macovi nemaju. Nijedan moj Mac nema mikrofonski ulaz.
Tema zaključana.
23.05.2012 | 18:05
Fali ti mikrofonsko pojačalo. Gdje je problem? Kupi malo mikrofonsko pojačalo i spoji na LineIn (ljeva rupica) ili kupi neku vanjsku zvučnu karticu (repairlaptop.uw.hu/files/11fig20.jpg) ovako nešto što nije skupo.
To je Creative Labc MP3+ model.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava