Popust na "stari" MBP?
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Popust na "stari" MBP?

15.06.2012 | 08:55
Ekipa...hoće li sada biti neki ludi popust na stari MBP? Ono tipa, 13.3" za 8000kn?
Tema zaključana.
15.06.2012 | 08:59
Ne ludi popust, ali uvjek ga daju nešto jeftinije. Treba pratiti kog dilera, ne kod uvoznika jer tamo brzo odu.
Tema zaključana.
16.06.2012 | 00:19
Cijene "starih" Mac-ova, na dnu stranice:

(link privremeno suspendirao moderator)
Tema zaključana.
16.06.2012 | 08:24
Zašto je link suspendiran?
Tema zaključana.
16.06.2012 | 11:30
Zato što Jabučnjak u pravilu ne podržava ovako otvoreno reklamiranje. Ako redakcija odluči drugačije, link će biti vraćen.
Tema zaključana.
16.06.2012 | 15:08
bzvz... po mom mišljenju ovo nije bilo nikakvo reklamiranje već odgovor na upit; po ovakvim kriterijima svako spominjanje OWCa i ostalih se može smatrati reklamiranjem.... svašta.....
Tema zaključana.
17.06.2012 | 17:04
Oprosti ali ovo je bullshit. Kakvo reklamiranje ako članovi želi podjeliti informaciju kada se macovi prodaju na akciji ili popustu i to na upit drugog člana?!?

Da ne govorimo da bi po meni trebalo uvesti temu akcije i popusti u u trgovinama jer stvarno ne mogu pojmiti kome to nije u interesu da članovi mac zajednice neznaju kad mogu negdje jeftinije doci do nekog apple proizvoda?
Tema zaključana.
17.06.2012 | 20:45
Dakle da spriječim eskalaciju zbog nesporazuma.
o.e. je vlasnik ili uposlenik tvrtke koja prodaje Apple hardver i pristojno me kontaktirao je li i kakvo reklamiranje dozvoljeno na Jabučnjaku. Odgovorio sam da se moram konzultirati sa ostatkom uredništva ali prije odluke je pokrenuta ova tema. Je li nešto dozvoljeno ili ne gledamo u širem scenraiju, koliko dugo je netko član, koliko je aktivan i naravno samu informaciju.
Zainteresirani će pronaći link u našoj rubrici "Linkovi" gdje sam istog i dodao.

Hvala svima na razumijevanju.
Tema zaključana.
18.06.2012 | 15:59
Nemojmo zaboraviti postove od appova od strane developera. To je isto reklamiranje
Tema zaključana.
18.06.2012 | 16:30
Pa, vagajući sve to, prije bih to stavio u informaciju nego reklamu. Koji puta se te stvari preklapaju, a u ovom slučaju ste mogli zažmirit, po mojem mišljenju.
Tema zaključana.
16.07.2012 | 23:39
S odmakom od mjesec dana možete primjetiti da dotični korisnik i dalje ima 2 posta, oba postana isti dan, kao pokušaj reklame (link na svoj dućan). To je najbolji dokaz da ga ne zanima sudjelovanje na ovom forumu, nego samo (besplatna) reklama. Koju je na kraju i dobio. U linkovima. A ne u forumu.

Davor i Đipi iz Kreativnog odjela provode, kao i ja puno svog vremena ovdje, volonterski pomažući apple zajednici. Oni puno više zaslužuju da ih se reklamira po forumu kao mjesto gdje se prodaje Apple opremu. Pa nisu nikad postali link na svoj cjenik Apple opreme.

Točka.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava