Hi-res MBP (ne retina)
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Hi-res MBP (ne retina)

• User
  • Posjetitelj
26.08.2012 | 16:12
Ima li netko iskustva s kupnjom hi-res modela "običnih" MacBook Pro-ova kod nas?
Mislim na onu seriju sa rezolucijom 1680x1050 i eventualno mat ekranom (vidim da nema razlike u cijeni između mat i glossy opcije na US Apple Store-u).

Svakako mislim uzimati MacBook Pro unutar mjesec dana, ali u slučaju da ne skupim dovoljno novca za Retinu volio bi da barem imam taj hi-res model zbog radnog prostora.

Zanima me:
- Ima li ih ponekad na lageru kod naših dobavljača ili se uvijek moraju posebno naručivati?
- Kolika je kod nas razlika u cijeni između standardnog MBP i hi-res MBP istih karakteristika?
- Ako se mora naručivati, koliko obično traje dostava od datuma uplate?
Tema zaključana.
26.08.2012 | 18:13
A si probao pitati "naše dobavljače"?
Tema zaključana.
26.08.2012 | 21:16
Ako se na varam hi-res display je build to order opcija, tako da odmah dodaj mjesec-dva na isporuku, ali možda netko ima konkretnije podatke.
Tema zaključana.
26.08.2012 | 21:54
Obavezno uzmi antiglare ekran.

Zadnji put kad sam pitao u iStyleu reko mi je da se ne može nabavit kod nas, vjerojatno je mislio da ga nema odmah na stanju. Sigurano ga možeš po narudžbi.
Tema zaključana.
  • User
  • Posjetitelj
27.08.2012 | 10:59
Bertone kaže:
A si probao pitati "naše dobavljače"?

To ću napravit kada budem naručivao. Čak i da ih imaju na lageru, opet postoji šansa da se prodaju do tad.

Uf, 40 dana + onih 10-15 za koliko ću naručivat mi je previše za čekanje. Znači ne gine mi standardna opcija u tom slučaju
Dobro, bit će još i vanjski display spojen, a kod izbivanja iz stana se mogu snać i sa 1440x900.

Hvala svima na odgovorima!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava