Kava po alu wireless tipkovnici
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kava po alu wireless tipkovnici

27.08.2012 | 11:59
Naime, neki dan sam malo felšao prilikom kafenisanja pa je kava završila po alu wireless tipkovnici od iMac-a.
Pobrisao sam odmah koliko se dalo i kao rezultat sada imam tipkovnicu kojoj određene tipke ne rade.

Znači, normalno se spaja na iMac putem bluetooth-a, večina tipkovnice radi normalno ali ne cijela.
Tipke koje ne rade sam skinuo sa tipkovnice i počistio iznutra koliko se da, nisu ljepljive i ne zapinju no i dalje ne rade.

Zanima me da li netko zna da li se tako nešto može popraviti i da li se uopće isplati s obzirom na cijene novih tipkovnica.

Svaka pomoć dobrodošla.
Tema zaključana.
27.08.2012 | 12:08
Nažalost popravak je nemoguć osim zamjene kompletne folije sa kontaktima unutra. Kava i slićčne tekućine prodru u foliju i pojedu kontakte, plus što se ta folija ne da otvarati bez da se uništi.
Paradoks je što smo se osamdesetih smijali sličnim rješenjima kao jeftinim i neozbiljnim, kad evo nas opet natrag samo što to skupo plaćamo.
Tema zaključana.
27.08.2012 | 12:47
Zaboravi na popravak. Svaki dan to gledam na poslu. Ameri jedu i piju na tipkovnicama, i gotovo svaki dan se desi da jedna barem (ili laptop) ne bude zalivena crnom tekucinom.

Neki lokalni servis je to kupio iz smeca, pokusavali s unapraviti, i niti jednu Apple nisu uspjeli spasiti (unistena folija ispod tipki).

Na laptopima se u nekim slucajevima i moze nesto napraviti, ali jako rijetko.

Kupi novu i vise paznje od sada
Tema zaključana.
27.08.2012 | 19:12
A ništa, onda po novu.

Hvala na pomoći.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava