Popravak punjaca
(0 korsinik/a gleda/ju temu) 

Popravak punjaca

27.08.2012 | 13:41
Pozdrav,

eto kako znamo da nam punjacil odlaze cesto, a kostaju novi skoro pa bogatstvo - imam pitanje vezano za njihov popravak.
Ja sam osobno promjenio 4 komada u 4 godine koristenja laptopa. Znam da nije do mene jer od 20 mac kolega s faxa, 2/3 njih su imale slicne probleme.

Cesto putujem i nosim laptop sa sobom i jednostavno moram imati 100% sigurnost da mi nece krepati punjac kad sam u nekoj stranoj zemlji ili radim na necemu vaznom. Bas nedavno se to dogodilo dok sam bio u Sibeniku, jedva sam se snasao.

Uglavnom, sad imam 3 punjaca koja ne rade, kod svakog je problem na dijelu gdje se punjac spaja sa laptopom, kod jednog je jedan od onih kontakata usao u kuciste "glave punjaca" i pritom se istopila plastika oko njega, kod druga 2 su jednostavno otisli kontakti u toj glavi, nesto se prekinulo itd.

Postoji li servis u Zg ili okolici koji bi mogao to popraviti? Dakle doslovno zamjeniti kabel iz kucista punjaca do laptopa?
Okvirna cijena?

tnx
Tema zaključana.
27.08.2012 | 15:28
Ne treba mijenjati kabel, već samo konektor. pošto je simetrični i nema se Bog zna što zeznuti. Mada nabrzaka nisam našao da li se dade kupiti.
Tema zaključana.
27.08.2012 | 15:33
Da, to sam i mislio, samo radi li to tko u hr?
Tema zaključana.
27.08.2012 | 15:53
Svaki RTV serviser ti bu to zalotal. Jedino što ne bude baš izgledalo "kao iz dučana!. Koliko sam vidio, sami punjač se ne dade otvoriti bez trganja kućišta, ideja je odrezati ktaj kabela i novi konektor spojiti na žice. Tu je uvjek opasnost da je sami ispravljač neispravan, a ne kabel.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava