Printer sporo printa
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Printer sporo printa

03.10.2012 | 18:56
Imam problem s printerom HP 4180 (3u1) Printao je ok i nestalo mi je boje i jedino što sam primjetio kod zadnjeg papira koji je printao da ga je zgužvao i to na čudan način.Kad je skoro cijeli papir bio vani on ga je povukao unutra i zgužvao?Neznam koji mu je vrag bio,danas kupio novu boju i stavio kak treba ketridže i printa on,samo mu treba da isprinta jednu stranicu oko 10-15 minuta Čujem svakih pol minute onaj zvuk kad motor vuče papir na sekundu(čak i manje),ne radi kontinuirano! Jel mu motor krepava ili koji bi mogao biti tome razlog?
Tema zaključana.
03.10.2012 | 20:55
Izlizani valjci. Na toj klasi printera se vjerojatno ne isplati (ako se uopće može) mijenjati ili brusiti valjke. U smeće i kupiti novi.
Tema zaključana.
04.10.2012 | 20:25
Malo mi je čudno da se to tako od jedamput desi,probao sam i na lapu i ista stvar,mada sam i ja kriv jer sam išao mjenjati boje kad je printer bio isključen a ljepo piše u uputama da mora biti upaljen(kad to radim svake dvije godine) i danas ponovo htio promjeniti dok je bio upaljen i on mi uredno stavi ketridže u centar i lako ih izvadim.Kad sam to radio s ugašenim onda je bilo i malo prisile,više kod stavljanja nego kod skidanja a danas je to išlo puno lakše...ebiga,neznanje i ljenost se plaćaju.
Tema zaključana.
04.10.2012 | 20:34
ako si siguran da se nije nimalo primjećivalo taj problem prije nego si mijenjao boju, možda si stvarno nešto polomio pri tom. Jbg.
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava