Dve Time Capsule
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Dve Time Capsule

22.10.2012 | 02:10
Danas sam dobio drugu Time Capsulu od 2 TB . Prva radi kao wi-fi router i sluzi za time machine a ovu drugu bih koristio za medie (filmovi , muzika ... ) ako je uopste izvodljivo da rade dve time capsule u isto vreme ! Pokusavam da je povezem preko AirPort Utiliti-ja ali mi uopste ne ide za rukom jer ne vidim nacin a opet ne verujem da ne moze ( zasto ne bih imao nekoliko ex hardova ) ! Ako neko zna kako da je povezem bio bih mu zahvalan ! Pozdrav !
Tema zaključana.
22.10.2012 | 10:09
Ja mislim da to nije moguće. Ako je javi.
Tema zaključana.
22.10.2012 | 11:49
Provjeri ovdje. Po ovome bi se moglo.www.macobserver.com/tmo/article/mountain..._time_machine_drives
Tema zaključana.
22.10.2012 | 11:56
Sad sam zvao servis iStyle i oni kazu da moze ! Jedino sto mi kazu da treba da vidim obe Capsule u AirPortu a ja vidim samo ovu novu a stare nema ! Sad sam uradio hard reset na ono dugmence ali je opet nema ! U svakom slucaju cu traziti resenje posto ga sigurno ima pa cu javici !
Tema zaključana.
22.10.2012 | 12:17
Posle drugog hard reseta pojavila se capsula u AirPort Utility-ju ! Sve radi ! Sve je jako prosto al kad ne znas .... ! Samo se klikne na drugu capsulu i konektuje na prvu i to je to ! Pozdrav !
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava