promjena domene mail adrese @me.com u icloud.com
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

promjena domene mail adrese @me.com u icloud.com

19.07.2012 | 16:39
Pozdrav!

Negdje sam pročitao da u novom iOS-u ima neka "mogućnost" promjene domene @me.com u icloud.com za mail adrese.
Dal netko zna je li to samo "mogućnost" ili će se svima to automatski promjeniti???

...jer ja NE ŽELIM tu promjenu. Dobra mi je ovakva adresa.
Tema zaključana.
19.07.2012 | 17:16
Zdravac kaže:
Pozdrav!

Negdje sam pročitao da u novom iOS-u ima neka "mogućnost" promjene domene @me.com u icloud.com za mail adrese.
Dal netko zna je li to samo "mogućnost" ili će se svima to automatski promjeniti???

...jer ja NE ŽELIM tu promjenu. Dobra mi je ovakva adresa.

To je vjerovatno promjena E-mail adrese ukoliko si koristio Mobile me uslugu koja se sad ukida i vjerovatno se e-mail adresa mijenja iz xxx @ me.com u xxx @ icloud.com.. Ako je to to mislim da tu onda nemozes nikako utjecati jer ce se automatski promjeniti..
Tema zaključana.
19.07.2012 | 17:17
Ma biti će aliasi kao i do sada. @mac.com ili @me.com ili @icloud.com sve bude isto ako to i naprave.
Tema zaključana.
19.07.2012 | 22:09
Ja nisam nikada koristio Mobile me uslugu, a kad sam napravio iCloud korisnički račun svejedno sam dobio Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript adresu. Ako i budu to mijenjali vjerujem da je zabac u pravu i da će i dalje raditi i me.com makar kao alias.
Tema zaključana.
19.07.2012 | 23:37
Ja sam koristio MobileMe uslugu koja se zvala .mac. Kreirao sam na pocetku i mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript koja je promjenjena u @me.com i obje rade.
Tema zaključana.
21.07.2012 | 10:26
Aha, onda OK! Prestao sam koristiti @mail.com i počeo koristiti @me.com jer mi je iCloud sučelje u safariju ili bilo kojem pregledniku odlično, bez reklama, pregledno. I sad sam se već uplašio da se neću morati vraćati na staro...

thank's na odgovorima!
Tema zaključana.
Moderatori: Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava