silent switch problem na iphonu 4 i 3GS
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

silent switch problem na iphonu 4 i 3GS

12.11.2012 | 11:55
Događa mi se isti problem kod oba iphona,na 4 i na 3GS-u.Tipka za prebacivanje sa zvona na vibru i suprotno radi normalno,međutim na oba telefona se u zadnje vrijeme počelo događati da sami prebacuju na vibru pa zvono itd po par puta zaredom a iphone je na stolu i uopće ga ne diram. Zanima me da li treba mijenjati neki dio ili se može popraviti bez toga? Iphone 4 sam već rastavljala jer mi je pao u vodu.Na iphonu 3GS mi je otpala tipka,metalna za zvuk a imam ju od drugog 3GS-a pa me zanima da li mogu zamjeniti s njega i da li trebam ga skroz rastavljat?
Tema zaključana.
12.11.2012 | 12:03
iPhone 4,slabe sanse ipak je bio u kontaktu sa vodom.Obicno to znaci da se negdje stvara korozija.3Gs se treba rastaviti
Tema zaključana.
12.11.2012 | 13:45
Hvala ti na odgovoru.Kod iphona 4 mislim da to nema veze sa padom u vodu jer je voda došla do dijela gdje su bile slušalice i zvučnik.Vidjela sam da ima neka aplikacija preko koje se može prebacivati sa zvona na vibru ali za jaibraikan iphone,nisam baš uspjela naći neku koja bi tome odgovarala i još pomogućnosit da je free.Ako zna netko molim da mi napiše ime aplikacije.
Tema zaključana.
12.11.2012 | 14:39
Za iPhone 4, idi u Postavke -> Općenito -> Pristupačnost -> te pod Fizički i motorički vidjet ćeš AssistiveTouch i uključi to. Vidjeti ćeš malu crnu ikonicu koju možeš seliti po ekranu te koja ima upravo tu opciju koju trebaš, prebacivanje sa zvona na vibru i obrnuto. Neznam dal to postoji na starijim verzijama iOS-a ali na iOS 6 te 6.0.1 postoji.
Tema zaključana.
12.11.2012 | 16:07
AssistiveTouch radi to isto i na iOS 5.1.1, provjereno.
Tema zaključana.
12.11.2012 | 16:14
Ja sam imao isti problem sa cetvorkom, bio je vise od sat vremena u vodi. Nisam nista dirao, dosao je ksebi nakon mjesec i po dana!
Tema zaključana.
14.11.2012 | 09:55
Hvala puno,napravila sam sve šta si rekao međutim ne zvoni i ne vibrira.Kada preko te aplikacije ili u postavkama uključim vibru mobitel zavibrira,kada ga stavim na punjač također,kada mijenjam melodije zvona zvoni normalno ali kad me netko zove ništa,niti zvoni niti vibra radi
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava