3G verzije software-a itd....
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

3G verzije software-a itd....

29.11.2012 | 12:26
evo situacije, druzim se sa Iphone-om vec dugi niz godina no nikada niti jednoga nisam zelio niti imati potrebe napraviti JB.
e sada, stari 3G ( koji je sada kod supruge ) se prilikom updatea digao na neku verziju ( ne sjecam se vise koju ) i jako, jako usporio....

nedugo zatim mu je home botun otkazao pa sam ga dao na popravak lokalnome serviseru kojega sam pitao dali mi moze napraviti downgrade ( jer ja u itunsima nisam mogao )
downgrade je napravljen ali tako sto je telefon sada JB

moje pitanje je:
moze li se maknuti JB ( ne zelim ga ) i na koju verziju software-a da idem da bi cijela stvar radila kako-tako!
Tema zaključana.
29.11.2012 | 12:47
Smao spoji 3G na iTunes i idi Restore.

On ce ti pobrisati cijeli mob, skinuti posljednju verziju (4.2.1.) za taj uredjaj i sve ce raditi dobro.

To je dobrih par godina star telefon i ne treba ocekivati cuda, ali bice sasvim upotrebljiv aparat.

JB ce nestati, naravno.

Ako sta zapne, javi se...
Tema zaključana.
29.11.2012 | 12:56
Iz moga iskustva 3G strašno uspori kad mu se stavi iOS 4. Nakon što napraviš restore nemoj vratiti backup nego stavi 'Set as new'. Ako ti bude prespor na 4.2.1 OS-u, moguće ga je spustiti i bez jailbreaka.
Tema zaključana.
29.11.2012 | 15:04
ako isem na "set as new" imam li mogucnost povratka kontakata, slika i ostaloga iz itunesa?
Tema zaključana.
29.11.2012 | 15:47
Moguće je vratit sve osim poruka i slika iz albuma kamere (camera roll). Slike možeš kopirat na računalo i poslje ih vratit kroz iTunes, a poruke ćeš izgubit.

Sve ostalo što želiš spasit moraš kroz iTunes sinkronizirat s nečim. Kontakte možeš sinkronizirat s mac/win kontaktima ili outlookom, bilješke isto možeš s outlookom, bookmarks možeš s IE ili safarijem.

Kad spojiš iPhone s iTunesom imaš karticu 'Info'. Tu odaberi što želiš sinkronizirati i s čim. Samo pazi što ti je označeno. U dnu imaš Advanced dio. Ako ti je tu nešto označeno onda će ti to izbrisat na telefonu, a to ne želiš.

Naravno, moraš sve ostale stvari sačuvat prije restora (muziku, filmove, slike, knjige,...).
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava