iPhone 3g - problem s restore-om
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 3g - problem s restore-om

17.12.2012 | 11:07
znaci, imam problem s tim restoreom na trojci. bio mi je jailbreakan, ali bio je previse spor pa sam odlucio napravit restore. kad je zavrsio, iTunes ga vise nije prepoznavao, tj. pokazivao je on iPhone, ali je pisalo da je nepotpun i da ponovno moram napraviti restore. i napravio sam ga jos jednom i na kraju mi je izbacilo porukicu sa nekom obavijesti da ima nekih aplikacija koje iPhone ne podrzava. pored je bila i sifra greske pa se na Apple-ovoj stranici moze provjeriti sta je (1015 - jailbreak, tj. Cydia). sada kada ga upalim na ekranu se pojavi samo kabel koji pokazuje da ga ustekam na iTunes, a rekao sam vec prije, kad to napravim, nista se ne dogadja. netko pomoc, bio bi zahvalan?
Tema zaključana.
17.12.2012 | 11:31
Vidi pomaže li ovo:

absinthejailbreak.com/forum/fix-itunes-error-1015/

Ja već dugo nisam radio JB pa ne znam ništa iz iskustva. Ako ne pomogne, javi pa ćemo vidit dalje.
Tema zaključana.
18.12.2012 | 00:31
nista, prijatelju, nista, sad ga ni ne prepoznaje.
Tema zaključana.
18.12.2012 | 00:38
Ubaci telefon u DFU mode i uradi restore ali prije toga izbrisi zadnje dvije linije iz host file,ovo je ako ti netreba unlock.Ako ti treba moras praviti custom FW sa nekim od alata da sacuvas BB.
Tema zaključana.
21.02.2013 | 15:31
bok..evo ja sam novi pa da ne trazim po forumu dali tko zna..kupio sam iphone 3g..sve je bilo super i ja sam ga resetiral jer je bilo gore jako puno pjesama i gluposti i sad mi je sve dobro samo mi je ekran dosta blijedi.jako je slaba boja,dali ko zna kako to ispraviti??
Tema zaključana.
22.02.2013 | 12:17
U postavkama podesi osvjetljenje i iskljući auto osvjetljenje.
Pozdrav.
Tema zaključana.
22.02.2013 | 13:35
hvala..jesam ali opet je blijedo..i brat ima isti mob i njemu je bolja slika..dali mozda postoji kakava app??
Tema zaključana.
22.02.2013 | 14:49
3G je sam po sebi stari uređaj. Ono što možeš učiniti je napraviti restore preko iTunesa!
Ako i tada boje budu bljede, onda stvarno neznam. Meni je svjetlina uvijek bila na automatski i nikada nisam imao problem s tim.

Možda glupo pitanje, ali; da li imaš kakvu foliju naljepljenu preko ekrana?
Tema zaključana.
22.02.2013 | 17:56
ne nemam nista..a kaj onda bu mi se sve izbrisalo?ili?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava