Exit Safe Mode
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Exit Safe Mode

22.12.2012 | 22:59
ja danas kad mi se to pojavilo nisam kliknuo na restart nego na ok...i mob se restarta i više se ne može dignuti,samo stoji jabuka cijeli dan...pritisnem tipku power i home i držim ih zajedno i jabuka nestane ,pustim tipke i pojavi se jabuka i opeta isto...samo stoji...
onda sam ga spojio na itunes i sve je odradio kako treba...nisam radio na tvorničke postavke...ali sam ostao bez pola slika,bez pola sms-a i bez ijedne igre i aplikacije sam ostao,a još najgore mi je napravio update na IOS 6 a ja to nebih jer bih ga ponovno jailbreakao..pa sada ako netko mi može reći postupak da vratim na IOS 5 a da ne izgubim slike i kontakte ako je moguće...
pozz
Tema zaključana.
22.12.2012 | 23:10
Sto se tice downgrade iOS-a to mozes ako imas spasene Blobs,slike kontakte mozes povuci iz posljednjeg backupa.Nebi bilo lose da napises o kojem se modelu iphone-a radi.
Tema zaključana.
23.12.2012 | 00:02
pozz
iphone 4 je u pitanju,do danas bio na iOS 5 i bio je JB,i imam ga već godinu dana...nisam neki expert za iphone,tu i tamo skinem negu igru i aplikaciju...jel možeš malo obijasniti,na to što spominješ ako imam spašene Blobs...i kako povući iz posljednjeg backupa...nisam vješt sa timme pa ako moreš neki tut da mi napišeš redom...kako krenuti...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava