Nestali kontakti na iphone
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nestali kontakti na iphone

31.12.2012 | 18:34
Moram priznat da to sve malo prebrzo ide za moje godine. Ovako korak po korak pomalo lovim stvari koje mi trebaju ili me zanimaju. Ovo ću probati ovih dana "uglazbiti" i sebi na komp. Najljepša ti dala.
Tema zaključana.
31.12.2012 | 20:32
jzelko kaže:
Nisi odgovorio jesi li probao onako kako sam napisao. Prvo, iCloud ako je uključen , neda se spajati na komp sa kontaktima.
Zato sam ga isključio i obavio navedeno. Trebalo bi i tebi raditi. Ti si svoga tela gospodar. Radi kak hoćeš.

Ne da sam ga isključio na iPhone,nego sam i obrisao acc i opet ništa,što god da probam nije kako je kod vas na slikama i nema niti jednog drugog backup_a nigdje.Nisam početnik i mogu prihvatiti i da ja nešto zahebem,ali da sam sam pobrisao starije backup_e to nisam,jer da i jesam kod te radnje te svaki sistem pita s yes i no da potvrdiš tako značajnu radnju.Ne klikćem napamet na te poruke s yes i no nego ih uvjek pažljivo pročitam.U cijeloj priči mi je muka zbog nekih bitnih kontakata vezano s bolesti oca koji je na samrti,ali si ne mogu pomoći.
Uglavnim nazivam brojeve i sortiram ih u kontakte.....znam samo jedno,da je ovaj zadnji iPhone koji imam,prelazim na android definitivno a kad se to desi ovaj 4S neide u nikakvu prodaju ili nekome za poklon,nego ide pod čekić S guštom ću ga razbiti.
Tema zaključana.
31.12.2012 | 21:59
Nemogu ti reć, kolko mi je žao. Baš nemaš sreće.
Tema zaključana.
31.12.2012 | 22:38
I meni je svakako žao za to što ti se dogodilo i događa se i nema baš nikakve veze sa srećom
Tema zaključana.
31.12.2012 | 23:42
Sank kaže:
I meni je svakako žao za to što ti se dogodilo i događa se i nema baš nikakve veze sa srećom

Slažem se da to nema veze sa srećom.Mogli bi reći da nemaš sreće da ti nestane struje baš dok flešaš bios na windowsima.Izgleda da me netko ebe namjerno,jel sam malo poznatiji na forumima od tebe Sank i uvalio mi je neki virus ili nešto da mi namjerno to napravi.Dok mi prođu osobni problemi,budem si dignuo sistem ponovo,pa nek onda taj lagano jede govna.
Tema zaključana.
01.01.2013 | 05:25
@ cariblanko, sretna ti Nova i više sreće. Usput sjetio sam se još jedne stvari, jesi li restartao mob pa onda pokušao napraviti opisano. ?
Tema zaključana.
02.01.2013 | 08:09
A jel imaš bilo kakav Time Machine ili neki drugi backup od Maca sa kojim si sinkronizirao iPhone?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1
  • 2

Prijava