mute switch i volume down tipka - problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

mute switch i volume down tipka - problem

06.01.2013 | 14:52
Oooj!
Jučer mi je pad iphone 4, sa male visine (s kreveta) i od tada mi ne radi mute switch i volume down tipka. Mob je JB-an, unlockan preko SAM-a tako da neki restore-ovi ne dolaze u obzir. je li moguće da ga je jedan nozgodan pad tak stiltao? što da napravim?
Tema zaključana.
06.01.2013 | 15:25
Zasto restore zbog HW problema???? Pravac servis nema potrebe da nesto cackas ako nisi strucan.Naravno da je moguce da nesto ode od pada,nije bitna visina vec mjesto i nacin udara.
Tema zaključana.
06.01.2013 | 16:29
PSMTR... to mi se uopće ne sviđa...
bed mi je iskreno nosit telefon na servis jer je nađen, ne u HR al eto... i zato što je unlockan preko SAMa koji više nije u funkciji, a nebi se uopće čudila da mi nekaj čačkaju po nečem što nije HW... općenito sam razočarana servisima telefona, bilokakvim. nejednom mi se dogodilo da mi se telefon ili neki drugi uređaj pošteno servisira tek nakon drugog ili trećeg puta i nakon podizanja galame :/ bad luck valjda, al ne izaziva mi ju se ponovo
Tema zaključana.
06.01.2013 | 16:46
Pogledaj malo po forumu,ima par momaka sto drze servise a iskustva sa njima su pozitivna.Da si u BiH ja bih pogledao sta je problem ovako na zalost ne mogu pomoci
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava