Printer app za iP4
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Printer app za iP4

18.01.2013 | 23:40
Dakle, neki dan sam trebao isprintati dokumenat sa iPhona 4 na običan USB printer. Bio je spojen na Win.7 ali nije nikako išlo. Na kraju sam poslao mail na taj Windows i s njega isprintao. Na app Storeu ima dosta aplikacija pa pitam, tko zna koja printa preko Maca ili Windowsa/Linuxa na printer. Nije mi problem platiti, samo da radi. To ne znači da neću besplatnu, ako je ima .
Tema zaključana.
19.01.2013 | 02:11
Ja na svojem MBP imam HANDYPRINT biviši AirPrint i radi savršeno za sve što hoću sa telefona sa iOS 6 isprintati.
Tema zaključana.
19.01.2013 | 05:28
Probaj Printer pro, besplatna verzija ti omogucćava ispis samo testne stranice da vidiš dali funkcionira. U tvom slučaju mislim da ćeš trebati instalirati nešto na kompu, ali to ti program predloži prilikom podešavanja.
Tema zaključana.
Probaj Printer pro, besplatna verzija ti omogucćava ispis samo testne stranice da vidiš dali funkcionira. U tvom slučaju mislim da ćeš trebati instalirati nešto na kompu, ali to ti program predloži prilikom podešavanja.
Tema zaključana.
Tema zaključana.
Zeza me ovaj dolphin for ipad, pa je otišla poruka višestruko.
Tema zaključana.
19.01.2013 | 10:04
Hvala, budem probao pa se javim.

Probao i kupio Printer Pro. Još jednom hvala !
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava