iphone 5 i prenos podataka preko wifi
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 5 i prenos podataka preko wifi

24.01.2013 | 09:37
Pozdrav svima ,ev ovako imam problem imam iphone 5 i dobio sam punjač,koji uredno radi punjenje na struju.Ali kad spojim telefon na racunar preko kabla ništa se nedešava imam 3 pc-a i nasvakom nista.Pa me interesuje kako mogu i dali to moze pre wifi mreže da se šalju slike na racunar.Jer imam laptop sa wifi mrežom. Nesto sam fotografisao i sad nemogu na računar to da prenesemPa ako ima kakva mogućnost .Puno zahvalan...
Tema zaključana.
24.01.2013 | 11:07
Dobro nam dosao

1. Trebao bi malo prelistati forum,imaju bas svi odgovori na tvoja pitanja.
2. Instaliraj i tunes da bi mogao imati komunikaciju izmedju PC-a i iphone-a,vjeruj sve ce ti biti jasnije
Tema zaključana.
24.01.2013 | 11:30
Hvala na brzom odgovoru.Ma u tome je problem što kad spojim na racunar telefon nista se ne desi ,mislim ono trebao bi da dobem kao stik itd... jer imao sam iphone 4s prije ovog i znam to preko itunes.Sad je problem sto to nece ,pa reko ajd moželi to preko wifi.Jer možda mi nevalja kabal.Pa mi racunar neprepoznaje telefon.Još ovo da dodam.Znači kad spojim na racunar ,telefon niti puni niti ga prepoznaje.Pa zato mi treab opcija prenosam podataka preko wifi ,dali je to moguće..
Tema zaključana.
24.01.2013 | 11:58
Ako je samo za slike, sa iphona ti šalje automatski na icloud ako si tako podesio. Onda na kompu samo ideš na icloud.com, logiraš se i vjerovatno možeš vidjeti slike. Nisam doduše tako radio ali pretpostavljam da ide.
Druga zgodna opcija je dropbox. Instaliraš ga na iphone i podesiš da ti šalje i fotografije. A možeš ih i ručno slati na dropbox.
Tema zaključana.
24.01.2013 | 13:17
Ok al i za video mi treba da mogu prebacivati.hvala...
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava