LTE & iPhone 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

LTE & iPhone 5

22.03.2013 | 15:14
nisu ni pričekali 23/03. Meni već danas cijeli dan ne radi i nisam mogao pristupiti stranici "opcija" na portalu, ali evo od malo prije sam uspio.

Tmobile, 30kn/mj sa dodatnih 2GB prometa (potvrđeno od Tmobilea to je dodatnih 2GB na GB koje već imate u tarifi)
twitter.com/Rusty1281/status/315088258910543872

Update #1: e sada su u roku par minuta od zadnje objave promijenili cijenu na 0,00 kn

Update #2: i sada opet update

Update #3: nikako da se odluče hehe. ovaj put kažu da je jednokratno

Update #4: objašnjenje 30kn/jednokratno

po meni ovo je izuzetno "opasno" u trenutku kada se probije 2GB automatski zaračuna dodatnih 30kn i tako non stop. Biti će bolje prebaciti se u nove Plan tarife.
Tema zaključana.
22.03.2013 | 16:58
Da, stvarno su zasrali! Pitanje je da li to vrijedi mjesečno i nakon prvoga se resetira i/ili se 2GB prometa naplačuju 30kn!?
Tema zaključana.
22.03.2013 | 18:09
Obnavlja se automatski svakog mjeseca sve dok otkazes uslugu (LTE).
Tema zaključana.
22.03.2013 | 18:58
pero69 kaže:

ne to nije točno. tmobile u biti naplaćuje 2GB 30kn i kada paket prođe aktivira se novi od 2GB opet za 30kn dakle radi kao DSL usluga koja nema flat promet već neki od "manjih" paketa.

to je službeno potvrđeno sa tcomom.

loše za Extra+ tarife. Plan tarife imaju uključen LTE u pretplati tako da se to definitivno vise isplati.
Tema zaključana.
22.03.2013 | 21:53
rusty kaže:
pero69 kaže:

ne to nije točno. tmobile u biti naplaćuje 2GB 30kn i kada paket prođe aktivira se novi od 2GB opet za 30kn dakle radi kao DSL usluga koja nema flat promet već neki od "manjih" paketa.

to je službeno potvrđeno sa tcomom.

loše za Extra+ tarife. Plan tarife imaju uključen LTE u pretplati tako da se to definitivno vise isplati.

Kod mene je to dodatnih 2GB uz raniji ugovoreni promet unutar VPN-a. Na kraju mjeseca bi se trebalo resetirati. Tako je bilo do sada.
Moguce ta usluga varira ovisno o opciji pretplate.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone

Prijava