iphone 3g appstore problem
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 3g appstore problem

27.01.2013 | 01:42
Poz.. Zanima me ovak. Imam iphone 3g 4.2.1 i kad odem na app store i ocu skinuti aplikaciju npr. Whatsapp,viber,temple run.. Pise mi da treba ios 4.3.. Al cudno mi je zato sto sam prije dok sam imo drugi iphone takoder 3g normalno skininuo te iste aplikacije i radile su pa me zanima dali mogu nesto napravit da mi slobodno skida apl.?
Tema zaključana.
27.01.2013 | 09:28
Aplikacije se na App Storeu redovito nadograđuju te se podrška za starije iOS polako, ali sigurno gubi. Kako App store drži uvijek samo posljednju verziju aplikacija stariji iUređaji sa starim iOS gube mogućnost instalacije istih.

Isto vrijedi i za spomenuti Whatsapp. Starija verzija je podržavala i iOS 4.2. U međuvremenu je nadograđena i sada traži minimalno iOS 4.3 i tu se nemaš čemu čuditi.

Ukoliko si sačuvao starije verzije aplikacija na svom računalu možeš ih instalirati na iPhone preko iTunesa, a ako nisi sačuvao starije kopije aplikacija na računalu, a u međuvremenu si skinuo nadogradnje, e onda nema više povratka.

O jednoj od mogućnosti instaliranja starijih aplikacija pisalo se i u ovoj temi:
www.jabucnjak.hr/forum/iphone/104413-iph...e-peko-i-tunesa.html
Tema zaključana.
27.01.2013 | 09:45
Da, točno kako Sank kaže (naravno).

S tim da ti savjetujem da googleš malo. Ako je aplikacija besplatna, ili si ju legalno kupio (npr. whatsapp), ne vidim razloga zašto nebi mogao na internetu pronaći stariju verziju i prebaciti ju u iTunes, a zatim sinkronizirati s iPhoneom.
Ja imam isti iPhone 3G, ali još stariji software (3.1.3) i odavno sam prestao nadograđivati aplikacije, nego sad mi je bitna samo brzina, i da služi svrzi (pozivi, poruke, sinhronizacija kontakata, navigacija, iPod...). Za te stvari je odličan još i nakon 5 godina korištenja!
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava