Nađi moj iphone :D
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Nađi moj iphone :D

30.01.2013 | 17:27
Evo vidim nema ni jedne teme o ovoj legendarnoj aplikaciji
Da ispricam pricu znaci. U mom razredu uvjek posudujem frendicama svoj iphone da bi one bile cool, no medutim danas je vrag odio šalu i moja frendica nece mi vratit mobitel a ja nezz što da radim da ga vratim. Pitam ja svog kolegu u klupi jel ima on ovu aplikaciju kaze on da ima . Nist prmam se ja posla idem ja zakljucat cejli iphone i stavit poruku vrati mi mobite ak to ne pomogne palim alarm , i tako je i bilo ja ukljucim lost mod i vidim da se kolegica klupi nes cudi i da pise neke sifre a bi usla u iphone al nis ne pomaze i nezeli poslat iphone meni natrag.Ja upalim alarm usred geografije na satu to mi je bilo najsmjesnije iskustvo u ovoj skoli. Frendica se sva prepala prestrasila htjel je stisat zvuk sve nis nije uspjelo i nakraju ju je profesorica potjerala sa sata XD. i vrati ona meni iphone hahahahahah zgodno iskustvo
Evo iskreno svima bi preporucio ovu aplikaciju da je naprave jel je fakat super i odlicno funkcionira na kraju krajeva

I policijs hvata sa tom aplikacijom

Koja su vasa iskustva i sto vi mislite o aplikaciji toj ?
Tema zaključana.
30.01.2013 | 17:54
Prika koliko je tebi godina, ako nije problem odg?
Tema zaključana.
30.01.2013 | 18:06
Nemoj odmah dečka napadati,vidiš da je školarac.Karlo priča ti je simpatična i mogao si je staviti u temu viceva btw. svi mi ti znamo za tu aplikaciju,koristimo je i molimo Boga da nam nikad neće trebati
Tema zaključana.
30.01.2013 | 18:14
Doduše, moram priznati da mi se odavno nije dogodilo da nekom nešto posudim pa mi ova to neće vratiti. Ima tome, brat bratu, jedno 25 godina...

Slažem se, Karlo, priča je simpatična. Uživaj dok su ti to najveće brige na svijetu.
Tema zaključana.
30.01.2013 | 18:34
Meni je sad 16 godina
Tema zaključana.
30.01.2013 | 18:34
Ahhh skola,kako je to davno bilo.Lose mi bude kada pomislim kako sam star

Sine nisi ni svjestan koliko si sretan,uzivaj u svakoj minuti
Tema zaključana.
30.01.2013 | 19:14
Ma pitam dečka zbog ovih izjava da mu netko neželi vratiti njegov mobitel.. ništa loše i nikakvi napadi, čisto me zanimalo u kojoj društvenoj razini se ovdje radi
Tema zaključana.
30.01.2013 | 19:28
Nama je u nešto ranijoj životnoj dobi (14, recimo), to bio glavni način upucavanja komadima. Posudiš digitron pa ga onda ne želiš vratiti. Ili bilježnicu.
Tema zaključana.
30.01.2013 | 20:01
smayoo kaže:
Nama je u nešto ranijoj životnoj dobi (14, recimo), to bio glavni način upucavanja komadima. Posudiš digitron pa ga onda ne želiš vratiti. Ili bilježnicu.

+1

Nisam baš neš star ali mobiteli su tad tek bili nešto rašireni jedva pa tako da bilježnice, gumice, olovke i sl su bile hit
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava