Pregled JB aplikacija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Pregled JB aplikacija

03.02.2013 | 19:00
Postoji li negdje pregled aplikacija koje su dostupne nakon jb, ali takav da je dustupan s Maca, kroz browser, a ne tek nakon jb, s iP?

Dakle, želim vidjeti i 100% potvrditi da ću nakon jb zaista i imati aplikaciju koja me zanima, a ne da radim jb da bi tek onda skužio da i dalje nema to što trebam.

Naglašavam da me ne zanima krasti aplikacije. Dakle ne zanima me jb radi krađe aplikacija s appstore, nego radi aplikacija koje apple nije pustio na appstore.
Tema zaključana.
03.02.2013 | 20:19
Ma to sam i ja nagooglao. Ne zanima me novinarski izbor jb aplikacija, nego - zar ne postoji nešto kao app store na www, gdje možeš vidjeti *sve* što se nudi od jb aplikacija?
Tema zaključana.
Tema zaključana.
03.02.2013 | 20:48
Hvala, ovo nisam bio našao. Ali to je pak samo goli popis imena aplikacija. Očekivao sam da je negdje moguće naći organizirane informacije, s pretraživanjem i kratkim opisima što koja radi...

Kako to onda uopće funkcionira kad napraviš JB? Kako uopće znaš što instaliraš kad nigdje nema informacija?
Tema zaključana.
03.02.2013 | 21:15
Imas na Cydia opis svih aplikacija,kada uradis JB i prvi put pokrenes sve ce ti biti jasno
Tema zaključana.
03.02.2013 | 21:36
To znam, ali to mi je prekasno. Imam jedan jedini, točno određen razlog za napraviti jailbreak, ali nisam siguran da li je to još uvijek aktualno. Ne da mi se uopće upuštati u te govnarije ako mi ta jedna stvar neće ni raditi, odnosno ako je više uopće nema.

Konkretno, nagooglao sam po netu, ali to su sve članci iz 2008. o aplikaciji hwpen za iphone. Ali nema nigdje ništa svježije o njoj. To je aplikacija koja (bi trebala) omogućavati prepoznavanje rukopisa kao sistemski input method (uz, odnosno umjesto virtualne tipkovnice).

Može li mi netko tko ima Cydiu izvući informacije o njoj (ako još postoji)?
Tema zaključana.
03.02.2013 | 23:25
www.sinfuliphone.com/showthread.php?t=10820 Ako ti ovo pomaže što, iz 2010.
Ako netko ima jb na ios 6 pa neka provjeri čovjeku stanje jel radi i jel postoji još.
Tema zaključana.
04.02.2013 | 08:11
@smayoo, mislim kako nećeš dobiti ono što želiš. Kapacitivni ekran iako precizniji nije zamišljen baš za stylus. Ja sam pregledao sve olovčice koje sam mogao i sve do jedne su bile debele nezgrapne, a vrh je bio mekan. Možda se što desilo u zadnjik godinu dana i napravili su koju tanju i više sličnu olovci. Drugi problem po meni je što se kod pisanja s stylusom ne smije dirati ekran (ruka je u zraku). Treće je da se s prstom stvarno teško piše.
Ja bi na tvom mjestu prvo stylus potražio, a omda razmišljao o SW rješenjima prepoznavanja rukopisa.
Tema zaključana.
04.02.2013 | 08:29
Postujem svaciji odabir i potrebe, ali stvarno nisam nikada vidio da je brze i preciznije pisati rukom, nego tipkati. Pa makar i na virtualnoj tipkovnici...

Moguce da je namjena specificna (skiciranje, docrtavanje, komentari na sliku ili nacrt necega), ali svejedno znam da je JAKO TESKO pisati rukopisom na iPhone (cak i na iPad), da bi imalo bilo kakvu uporabnu vrijednost (pogotovo kada je terenski rad u pitanju) :/
Tema zaključana.
04.02.2013 | 09:17
drlovric kaže:
Postujem svaciji odabir i potrebe, ali stvarno nisam nikada vidio da je brze i preciznije pisati rukom, nego tipkati. Pa makar i na virtualnoj tipkovnici...

Moguce da je namjena specificna (skiciranje, docrtavanje, komentari na sliku ili nacrt necega), ali svejedno znam da je JAKO TESKO pisati rukopisom na iPhone (cak i na iPad), da bi imalo bilo kakvu uporabnu vrijednost (pogotovo kada je terenski rad u pitanju) :/

I jesi i nisi u pravu. Kod rezistivnog ekrana (iDjidje imaju kapacitivni) ili kod posebnih ekrana na dodoir (Wacom najčešće) stylus je i više nego upotrebljiviji nego prst. Osjećaj pisanja je veći/prirodniji. @smayoo to želi, s time da on želi prepoznavanje rukopisa, a ne slova (barem ja tako shvaćam njega, nije rekao eksplicitno). Znači, on hoće nešto napisati i onda tu rečenicu neka program prevede u tekst.
Tema zaključana.
04.02.2013 | 09:30
Molim da ne idemo po 400-ti put u diskusije "što će ti to - virtualna tipkovnica je bolja". Nije bolja. Virtualna tipkovnica je SRANJE, pogotovo ova na iPhoneu. Ne moram davati nikakav daljnji dokaz za to - samo na jabučnjaku prebrojite postove krcate tipografskih pogrešaka, bez dijakritika, u kojima se autor ispričava (ili ne ispričava) kako tipka s iPhonea pa je zato post polučitak (jer mu se, je li, ne da ispravljati, jer je virtualna tipkovnica *SOOOOOOOOO GREAT*

Dakle, tko mi zna pomoći, molim neka mi pomogne, a tko ne - neka jednostavno prihvati da imam drugačije potrebe i standard komunikacije od njega i da ljudi s kojima se ja dopisujem ne mogu u nedogled prihvaćati nečitke mailove.

Žabac, za stylus ne brini, to sam već riješio.

Što se algoritma piše, zapravo mi je i prepoznavanje slovo-po-slovo dovoljno dobro. Zato me i zanima HWpen - to su napravili Kinezi za pisanje svojih znakova, znak po znak. Bitno mi je da je rješenje offline (da ne treba internet za pretvorbu) i da može podržavati slova s dijakriticima. I da radi kao standard input method.
Tema zaključana.
04.02.2013 | 10:02
Ja imam JB iPhone.

Mogu je testirati ako zelis, samo nemam stylus pogodan za pisanje, pa ne znam koliko ima smisla...

Gledam u reviews da ima odredjenih problema sa prepoznavanje western char, i da bi na tom app trebalo jos raditi, ali da ima odlican potencijal.
Tema zaključana.
04.02.2013 | 10:03
Koji stylus si kupio? Imam od Wacom-a i ima mekani vrh. a li postoji koji s tvrdim i tankim vrhom? Tražio sam i nisam bio baš uspješan.
Tema zaključana.
04.02.2013 | 10:18
Nisam kupio, dao mi ga je jedan poznanik koji si ga je kupio pa zaključio da mu ne treba. Ne znam koji je. Vrh je polutanak i nije tvrd. I nije mi to pretjerano bitno, navikao sam ne pritiskati.
Drlovric, ne treba mi ga testirati, treba mi samo informacija da li je uopće dostupan preko cydie (ako može c&p informacija odande, opisa aplikacije itd.) i koliko košta?
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava