Izvrsna aplikacija za iPhone 5
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Izvrsna aplikacija za iPhone 5

19.02.2013 | 16:30
Pozdrav ekipa!
Kako Vas dosta ima iPhone 5, preporučujem Vam "Cycloramic", foto & video app za 0.99 $ koja pomoću vibre i zbog lagane mase telefona omogućuje da okomito postavite iPhone 5 na bilo kakvu glađu površinu, stisnete shoot i mob se sam od sebe okreće za 360 srupnjeva te fotka ili snima.
Što je najbolje, kada kasnije pregledavate fotku ili snimku, nije onako glupo izdužena i tanka kao kad gledaš sliku okinutu "Panorama" opcijom u foto aplikaciji OS-a, već neki totalno novi doživljaj koji nemogu opisati. Jednostavno scrollate ekranom po slici.
App se može koristiti i na 4-ci i 4S-u, ali Vas tada navodi kada ih rotirati usprkos vibri jer su - preteški.
Tema zaključana.
19.02.2013 | 21:25
Hm, instalirao i ja Cycloramic, i bio mi je baš super, prvih 10 minuta
Fora je vidjeti iPhone kako se sam okreće, ali to je to, i ništa više. Neka praktična primjena ove aplikacije mi baš i nije pala napamet, osim što sam predložio kolegi koji se bavi popravkom profesionalnih pećnica za hotele, restorane i sl. da mu može poslužiti kao skener unutrašnjosti pećnice ( inače je u tu svrhu stavljao glavu u pećnicu )
Nego, nakon toga mi je drugi kolega predložio aplikaciju za panorame: Photosynth
To je neki prastari projekt od Microsofta i dio je puno veće priče. E ta panorama je ludilo http://www.jabucnjak.hr/media/kunena/attachments/legacy/images/IMG_0199.jpeg
Prilozi:
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava