iphone 5 i navigacija
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iphone 5 i navigacija

24.02.2013 | 13:47
Pozz imam instaliranu navigaciju na iphione 5 ,al kad upalim navigaciju,piše mi u ćošku desnom da mi nije ukljucen gps.Pa neznam gdje se to pali.Pa ako moze pomoc...
Tema zaključana.
24.02.2013 | 14:24
Iseš u postavke/lokacijske usluge i tu označi da ti ta navigacija može koristiti lokacijske usluge. A neke navigacije imaju u svojim postavkama mogućnost uključivanja i isključivanja GPS-a. Ne znam koja im je tu logika. Valjda postoje ljudi koji gase GPS kad koriste navigaciju.

Naravno, ako imaš krekiranu navigaciju onda problem može biti u milijun drugih stvari.
Tema zaključana.
24.02.2013 | 17:24
Hvala uspjelo je sa ukljucivanjem lokacijske usluge.Hvala puno na pomoći...
Tema zaključana.
03.04.2013 | 20:18
Negdje u memoriji prilikom predstavljanja iPhone 5 uređaja ostalo mi je da se konačno mogu koristiti karte (Maps) za navigiranje van HR tj. netreba data roming.

Jel netko isprobao provjereno i bez bolnih računa ? Da stignem do petka još kupiti nekakvu navigaciju za Njemačku.
Tema zaključana.
04.04.2013 | 13:31
Uzmeš Navigon i nema računa! Također isključiš opciju cellular data, data roaming i 3G pa si miram ko beba. A ako te baš čapa paranoja za račun, možeš izvuć karticu iz ajfona i normalno koristit navigaciju.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava