iPhone slomljeni ekran
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone slomljeni ekran

26.02.2013 | 22:52
Evo ovako,
imam iPhone 4 sa razbijenim ekranom i zanima me gdje u Zagrebu (može i preko oglasnika) mogu najjeftinije kupiti taj sklop LCD+touch a da je kvalitetan kao i original ili da je originalan.
Tema zaključana.
27.02.2013 | 01:01
imas njuskalo za 250 kn...
ili e bay ako si u mogucnosti za 200 kn ....
Tema zaključana.
27.02.2013 | 14:57
Moj savjet ti je da odeš u iKliniku, Fallerovo šetalište 2

Tamo je prijatelj popravio smrskani ekran. Došlo ga nekih 400kn ako se ne varam, a posao su odradili super i to u 30 min.

Oglase bi ja zaobišao osim ako znaš šta kupuješ. Ima nekih ekrana koji baš nisu retina, a prodaju se pod iste!
Tema zaključana.
28.02.2013 | 00:36
Čuj njega njuškalo, mogao si biti još određeniji heh

Tnx JOHN na savjetu
Tema zaključana.
25.03.2013 | 10:43
jel ima neko pouzdanog prodavatelja na njuškalu ili na ebay za ekran slomila mi čerkica na četvorci, a puno mi dat 650 kn za drugi jel je ošola i home tipka i senzor koji gasi ekran prilikom poziva pa bi ja to sam izmjenjo gledam te filmiče nije neki veliki problem
Tema zaključana.
25.03.2013 | 13:44
grgaa kaže:
jel ima neko pouzdanog prodavatelja na njuškalu ili na ebay za ekran slomila mi čerkica na četvorci, a puno mi dat 650 kn za drugi jel je ošola i home tipka i senzor koji gasi ekran prilikom poziva pa bi ja to sam izmjenjo gledam te filmiče nije neki veliki problem

strice mani se njuskala JOHN ti je rekao sve ,pola ih je na njuskalu varalice !!!!
Tema zaključana.
25.03.2013 | 17:12
ma to je meni sve jasno samo mi se ne daje 650 kn za ekran a dobim isti đon, jel paše ekran sa 4s na 4
Tema zaključana.
26.03.2013 | 15:19
kupio na ebay i home buton i proximity senzora pa čemo vidit sta če doč, sveukupno 300kn sa dostavom, javim rezultate
Tema zaključana.
26.03.2013 | 15:28
Aj super. Samo se nadam da ti nije uvaljan non retina ekran!
Ja sam se recimo ne tako nedavno upustio na kompletno unutarnje čišćenje vlastitog laptopa(Toshiba Tecra) i izmjenu termalne paste, to je bila najveća greška, ikad!!!! Sve je vrlo osjetljivo, treba točno znati proceduru rastavljanja jer se laptop može rastavit na više načina, a recimo samo je jedan za sklapanje itd.

Neznam kako je za odraditi ajfon ali bojim se da to nije toliko jednostavno koliko se čini na ekranu. U svakom slučaju držim ti fige i javi nam svoja iskustva u detaljima.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava