iPhone 5 - ne prepoznaje ga laptop
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone 5 - ne prepoznaje ga laptop

08.03.2013 | 11:46
Pozdrav ,
problem je sljedeci , krenuo sam syncati mobitel i kada sam ga spojio, laptop kao i itunes ga ne prepoznaju . promjenio kabal , laptop , probao onu foru da drzim home button pa ga ustekam pa hard reset i nista, brisao iz cydie sve sto sam nedavno instalirao i opet nista, i dalje ga uopce nevidi ali kada ga spojim na struju uredaj se uredno puni. Probao frendov iphone 5 na svom laptopu i uredno radi.
Radi se o iphonu 5 , 6.1 JB-an. Frendov je isti kao i moj . Moze neki savjet sta jos da pokusam osim restore-a, to mi je zadnja opcija
hvala
Tema zaključana.
08.03.2013 | 12:50
Ubaci u DFU mode pa spoji sa racunarom a onda izadji iz DFU-a preko TU.
Tema zaključana.
08.03.2013 | 13:27
nista, uopce ga nevidim u tu
Tema zaključana.
08.03.2013 | 15:36
Ako ti ga ne vidi u DFU modu onda ćeš ga teško oživit. Jesi siguran da je ušao u DFU?
Tema zaključana.
  • Navigator
  • Posjetitelj
08.03.2013 | 15:57
Probaj instalirat iFunbox i vidi hoće li ga to prepoznati.
Tema zaključana.
08.03.2013 | 16:07
ma 100 posto sam u dfu - u . sad sam upalio cydiu i instalirao roqyUSB program, on bi trebao imati ulogu mas storage-a, onog casa kad je on instaliran iphone je poceo punjenje i poceo je instalirati drivere . jos uvijek neznam sto je tocno ali cini mi se da je nesto oko drivera. sad cu probati funbox pa se javim
Tema zaključana.
08.03.2013 | 16:18
Evo u iFunboxu uredno vidim iPhone , sad konacno mogu prebaciti slike jer onda mi ga uopce nije pokazivao , ni Autoplay ni itunesi , nista. sad samo jos da nadem uzrok svemu tome
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava