4s se prebaci u DOCK -prikljucnicu
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

4s se prebaci u DOCK -prikljucnicu

24.03.2013 | 16:42
pozz
mob se sam prebaci u dock nacin rada znaci sveradi ali se ne cuje
bio je na srevisu i po njima nema problemađ2 tjedna je sve radilo i danas opet ne radi tj. sam se prebaci na dock i vrati u normalu za za par minuta kasnije
zastooo
ako odem u t centar bit ce guzve jer to vise nije normalno
postoji li sansa da mi daju drugi aparat
ovaj je star 1.5 mjeseci
fotografija-47683490ddc6042c070866579a230723.PNG
Tema zaključana.
24.03.2013 | 23:10
I meni se to znalo događati na VIP iPhone 4S, iOS 6.0, 6.0.1 i 6.1.

Od 6.1.2 to mi se ne događa, ali ostaje bug od prije (iz vremena ovog Dock Station problema) da mi jednostavno ostane bez zvuka. Klikam na tipke sa strane, ali ne događa se ništa (iako nije na Mute), sve dok ne odem u Postavek/Općenito/Međunarodno/Jezik. Kad tamo postavim na Engleski, zvuk (a i tipke za njegovo pojačavanje) prorade. Onda opet vratim na HR i tako svakih mjesec dana jednom-dvaput.

Kažem, Dock Station mi više ne dolazi, ali i to sam jedino na ovaj način mogao riješiti. Ni pali/gasi iPhone, ni meki Reset nije pomogao, tek ova promjena jezika...

Da dodam još i to da se u to vrijeme nije htio ugasiti. Kad god bih ga Slide to power off, on bi se odmah sam od sebe upalio (i u inozemstvu, u Roamingu . No i to je sad prošlo...

Sorry za 2 off topica, no ja sam tako rješavao Dock i Sound...
Tema zaključana.
24.03.2013 | 23:26
Thanks ,bum probao
Ali to nije rijisenje
mob kosta malo previse da to ne mogu "popraviti "u servisu
Tema zaključana.
25.03.2013 | 04:35
Slažem se. No, ne znam ima li to veze s hardware-om. Meni to izgleda kao software-ski bug, a ako je tako onda to treba srediti u iOS-u...
Tema zaključana.
25.03.2013 | 11:26
Ako nisu u t comu rjesili to tko onda moze
Kak ti stavili su novi soft....
Mos si mislit
Kaj im ti znaci kada sam morao vratiti sve svoje
Sa zadnjeg spremanja
Da li je moguce da je mozda nesto zbrikano u
Konektoru pa to radi
Tema zaključana.
25.03.2013 | 13:56
Kada sam ja imao problema sa iPhoneom u garanciji, nosio sam ga tri puta u t-com i svaki put čekao povrat telefona po 2-3 tjedna a problem se uvijek ponavljao. Kada sam poslao treći put, došao sam do kontakta servisa i bio uporan da mi zamjene uređaj novim ili dolazim sa novinarima. Naravno u roku par dana sam dobio novi telefon koji i danas, nakon dvije godine, radi bez greške.

Znači predati T-comu (ako si ga tamo kupio) i biti uporan u direktnom kontaktu sa servisom da ti ga zamjene novim.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava