Kako vratiti original sotware 3g
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

Kako vratiti original sotware 3g

25.04.2013 | 17:44
Pozz
3g jailbrejkan je na zadnji 421 i otkljucan
E sada kako ga vratiti da bude kao tvornicki
Ne mogu ga sincati tj napraviti nove postavke
Za drugu osobu
Javlja gresku u softveru i itunesu
Prodao sam ga i frajer mi ga vraca jer ne moze
Ga postaviti za sebe
Kaj sad
Helpppp
Tema zaključana.
25.04.2013 | 18:16
Samo lagano,prvo edituj HOST file(ako si na tom racunaru radio JB) na racunaru(izbrisi zadnje dvije linije) onda Telefon ubaci u DFU mode i idi na restore.Sigurno ce sve proci kako treba.Na foriumu sam ostavio bar 20 puta kako se edituje Host i kako se telefon ubaci u DFU mode pa malo potrazi.
Tema zaključana.
25.04.2013 | 18:22
Da li se 3G moze bezbolno spustiti na 3.1.3?
Ako se i moze, sa li se moze opet bezbolno vratiti na 4.2.1?
Telefon je otkljucan tvornicki i nikad nije JB radjen, nadogradjen je na zadnji FW preko iTunesa bez bilo kakvih egzibicija.
Hvala
Tema zaključana.
25.04.2013 | 20:02
Hvala
Ali ja to nisam radi- niti znam
Takvog sam ga dobio od frendice
Jbg.
Ipak cu morati do servisa
Tema zaključana.
25.04.2013 | 21:00
Ma kakav servis. Samo spoji kabelom iPhone na iTunes i na iTunesima klikni na dugme Restore. iTunesi će staviti gore iOS 4.2.1 potpuno čist ko suza i to je to.

EDIT
Ako treba softwersko otključavanje onda nije tako jednostavno jer zadnji modem firmware koji se može tako otključati jest 5.13.04 koji dolazi sa iOS 4.0.2, a sa iOS 4.2.1 dolazi 5.15.4. Provjeri u svojim postavkama -> General (Općenito) -> About (Opis) što ti piše pod Modem Firmware. Ako je 5.13.04 gore onda je vjerojatno softwerski otključan pa restore treba napraviti sa izmjenjenim iOS.
Tema zaključana.
25.04.2013 | 22:26
Ako je na njemu iPad BB nema teorije da mu prodje restore iz iTunes-a
Tema zaključana.
26.04.2013 | 06:48
saint kaže:
Ako je na njemu iPad BB nema teorije da mu prodje restore iz iTunes-a

Imaš pravo Saint, javljanje greške u softwareu se zapravo jedino tako i može shvatiti, da je gore iPad BB, barem u ovom slučaju. Nisam pažljivo čitao. Ispričavam se.
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava