iPhone pregrevanje
(1 korsinik/a gleda/ju temu) (1) Gost

iPhone pregrevanje

10.05.2013 | 02:26
Nov iPhone 4 16gb . Stajao od februara meseca u fioci ne koristen jer je imao BB 4.12 . Otkljucan 16 Aprila , i od tada se prilikom punjenja i koristenja (pricanja ) neverovatno greje i brzo trosi bateriju (pola dana i manje ) . Pre otkljucavanja koliko se secam , normalno je radio ali je vrlo malo koristen jer je bio zakljucan , to malo je jedno punjenje i pola sata sat cackanje telefona . Vreo je narocito okolo na metalu i na slusalici , tj . gornjem delu stakla napred ! Ima li neko ideju sta bi moglo da bude ? Inace telefon naj normalnije radi i nema nikakve smetnje sem tog pregrevanja i ne izbacuje upozorenje za pregrevanje !
Tema zaključana.
10.05.2013 | 08:28
Je'l od februara ove ili prošle godine?
Tema zaključana.
10.05.2013 | 09:45
Kako je otkljucan (operater ili neka gevey kartica) uradi restore,nesto ti ubi u pozadini procesor
Tema zaključana.
10.05.2013 | 12:13
Ove godine , ali mislim da ne vazi garancija jer je on dobijen nov u zameni za stari kojem je izasla zuta fleka u Apple store . U svakom slucaju cu sada da uradim restore pa cu videti . Hvala na savetu !
Tema zaključana.
10.05.2013 | 12:17
Izvinite , otkljucan je operaterom .
Tema zaključana.
10.05.2013 | 14:34
Vazno je samo da ne zavisis od neke vrte unlock-a,samo uradi restore
Tema zaključana.
11.05.2013 | 02:36
Uradio restore iz DFU moda i nista . Cim ga stavim na kabl , bilo na komp , bilo na punjac za min. je vruc . Skinem ga sa punjaca , ostavim da miruje par min. da se ohladi i pozovem nekoga , posle par sec. pocne da se greje . Sta god da radim vruc je . Jedino se ne greje ako je lock . I ono sto sam primetio , greje se procesor , tj. desna strana ekrana . A baterija traje bukvalno par sati . Totalno mi je nejasno jer je tel bukvalno nov , nije ispadao , nije se pokvasio , niko ga sem mene nije koristio ... Veze nemam sta vise da radim . A da , i primetio sam da se baterija sporo puni , treba mu sigurno preko 2 sata da napuni skroz na 100% .
Tema zaključana.
11.05.2013 | 16:08
Sad sam shvatio , kada sam premotao film unazad , da se sve ovo pocelo desavati kada sam uradio restore da bih otkljucao tel . Dobio sam mail od 3Austria gde je bio zakljucan da ga spojim sa iTunes i uradim restore i da ce tel biti otkljucan . E sad , ja sam tada da ne bih izgubio Jailbreak uradio deaktivaciju telefona sa SAM - om . Posle toga sam zakacio tel. na iTunes i tada je aktiviran i dobio sam onu famoznu recenicu Congratulatio .... . Sada se secam sigurno da je tel. tada poceo da se greje ali ja nisam puno obracao paznju jer sam imao jos jedan tel . Sve zivo i nezivo sam pokusao , uradio restore ponovo na 6.1.3 i opet je bilo isto . Sad sam opet uradio restore i nisam vratio backup i opet isto . Nisam pametan sta vise da radim !
Tema zaključana.
12.05.2013 | 01:34
Tvoj problem mi bas cudno zvuci,moguce je da prilikom petljanja sa SAM nesto krene po zlu ali bas sa restore i to iz DFU moda hmmm bas i nije cesta pojava.Probaj ovako,pusti da se baterija isprazni na na nekih 7% onda je napuni pa ubaci u DFU mode i uradi clean restore.Probaj da li ce to srediti problem.
Tema zaključana.
23.05.2013 | 09:46
Napravi restore, al nakon toga nemoj vuci backup nego ga postavi kao novi iphone, vjerojatno ti kod backupa povuce nesto sta ga ubija!
Tema zaključana.
23.05.2013 | 11:28
Zasto ponavljati isti odgovor i to 7 dana nakon prvog ???? Obrati paznju prije nego nesto napises,trudimo se forum odrzati urednim i preglednim.

LP
Tema zaključana.
Moderatori: jupi, Bertone
  • Stranica:
  • 1

Prijava